2777
2789
عنوان

سرگیجه و تنگی نفس بعد از عمل صفرا

241 بازدید | 13 پست

سلام وقتتون بخیر 

لطفاً اگر تجربه مشابهی دارین راهنماییم کنین.

یا اگر دکتری میشناسین کمک کنه بگین.

من سه ماهه جراحی کیسه صفرا کردم سنگ بیست و دو میلی داشتم بدون درد فقط علایم گوارشی داشتم که دکترها چون سنگ بزرگ بود با وجود اینکه با قرص کوچیک میشد قرص ندادن و میگفتن معده هست تا در نهایت به اجبار اطرافیان جراحی کردم که کاش نمیکردم.

از قبل جراحی گاهی نمگی نفس پیدا میکردم ولی بعد جراحی یه سری علایم دارم که تا بحال پانزده تا دکتر هم رفتم کسی کمکی نکرده که حالم و بدتر کرده. دیگه از زندگیم افتادم. معلم هستم ولی نمیتونم برم.

تپش و تنگی نفس و سرگیجه دارم و نفخ و آروق. گاهی که حالم بد میشه بی اشتها میشم.

اغلب صدای شریان های پشت گوشم و میشنوم و پشت سرم درد میکنه حتی میزنه به پشیونیم انگاری قلقلک میشه. ولی مثل سردرد معمولی نیست.

وقتی تنگی نفس دارم حس میکنم میخوام بیافتم و بیهوش بشم و میترسم. حال نشستن ندارم و دراز هم میکشم بهتر نمیشم.

هیچ قرص هم نمیتونم بخورم فلوکسیتین یا سوکرالفیت که تا همین قبل میخوردم یا قرص های گوارش دیگه یا اونایی که حالت خواب آور دارن که اصلا چون روده ام به هم میریزه درد میگیره و شدید منگ میشم انگار تو خواب راه میرم.

سونو کبد و کم خونی و اکو دادم میگن مسکلی نیست

تو رو خدا بگین چیکار کنم دیگه بریدم از زندگی 😥

هر لحظه انگار دارم میمیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دچار رفلاکس اسید مداوم بودم دوماهه و نیمه تنگی نفس دارم که مشخص شد زخم مری دارم الان از اول شهریو ...

علایم شما چی بود؟ الان بهترین؟

من پشت کمرم هم درد میکنه و روده هام ببخشید ترشحات داره این حالت ها که میشم

چ ا رفلاکس دارم البته قبل از عمل نداشتم ولی الان به گلومم میرسه. دارو اصلا نمیتونم بخورم به دکتر هم ...

خب دیگه تنگی نفستون بخاطر رفلاکس باید مداوم دارو بخورید رفلاکس خیلی خطرناکه درمان نشه مری رو زخم میکنه

علایم شما چی بود؟ الان بهترین؟من پشت کمرم هم درد میکنه و روده هام ببخشید ترشحات داره این حالت ها که ...

منم همینم من رفلاکس مداوم دارم یه مقدار کمتر شده رفلاکسم تنگی نفس هم خداروشکر به نسبت قبل کم شده

خب دیگه تنگی نفستون بخاطر رفلاکس باید مداوم دارو بخورید رفلاکس خیلی خطرناکه درمان نشه مری رو زخم میک ...

بدنم به دارو حساس شده هر قرصی بخورم فرقی نداره یه واکنش نشون میده منگی روده درد بی اشتهایی و حال بد

شما چی خوردین؟ هنوز کامل برطرف نشده؟

من انگار چشمام میخواد بزنه بیرون یه حالی میشم انگار میخواد نفسم قطع بشه

اصلا قبل عمل اینجوری نبودم

شما سوکرالفیت هم خوردینباید چکاب بشیاین خیلی بده که خوب نمیشیم من واقعا خسته شدم

نه داروهام ایناست متوکلوپرامید فاموتیدین امپرازول شربت آدی ژل از ۳ شهریور تحت درمانم ازمایش خون کامل هم دادم سالمم و قفسه ی سینم هم سی تی اسکن دادم ریه ام خداروشکر سالمه فقط زخم و سوختگی مری بر اثر رفلاکس شدید دارم 

بدنم به دارو حساس شده هر قرصی بخورم فرقی نداره یه واکنش نشون میده منگی روده درد بی اشتهایی و حال بدش ...

پنیک اتک هم دارید؟؟ببین احساس مرگ تپش قلب بالا احساس خفگی تنگی نفس سرت انگار داره میخوابه دستات بی حس میشه این علائم داری پنیک اتک هستش همون حمله هراس

پنیک اتک هم دارید؟؟ببین احساس مرگ تپش قلب بالا احساس خفگی تنگی نفس سرت انگار داره میخوابه دستات بی ح ...

البته سرگیجه و تهوع که دارم بدترینش تنگی نفس هست و انگاری داری می افتی و میخوای جلو این کار بگیری و وقتی حرف میزنم دیگه رگ های پشت کردنم درد میگیره یا انگار چشمام میخواد از جاش دربیاد. 

ولی سستی دست و پا ندارم

من ده روز به پریودم انرژیم بیشتر میشه و تنگی نفس و حس افتادن ندارم ولی سرگیجه و علایم دیگه رو دارم و بهشون توجه نمیکنم که حس میکنم به خاطر هورمون هاست. پس هم استرس دارم هم مشکلات دیگه

شما نارنگی و میتونی تست کنین و نتیجه اش و بهم بگین؟ نصف نارنگی متوسط و صبح ها بخورین و بگین بعدش اون روز چه حسی داشتین؟

من حس میکنم تاثیر میذاره