2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 41 پست
ببین یه دکتر گفته بچه ای که سقط شده حتما مشکلی داشته پس ناراحت نباش دوباره باردار میشی فقط دکتر برو ...

زیر شکمم خیلیییی درد میکنه 

دکتر منم گفت احتمالا کروموزومی بود سقط شد بعد از هفت سال داشتم طبیعی مادر میشدم ک همچین بلایی سرم اومد

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سونو رحم و تخمدان رو با هم دیده.ولی پیگیری کن واسه بتا.مهمه خیلی.

فقط ب عمل نكشه 

باشه حتما پيگيري ميكنم 

ممنونم 

واسش سونو واژینال نوشته انگار

بله خیلی خوبه اینجوری میتونه تشخیص بده. رفیق من یک خبر مسرت بخش همه اونهایی سقط کردن سه ماه بعد مادرشدن چون سقط اول باعث پاکسازی رحم میشه ودومی جایگزینی فوق العاده ای داره

دختر خوب حتما پیگیری کن برو تست بتا و سونوگرافی واژینال سونوی معمولی نمی تونه خارج رحمی رو تشخیص بده 

من همین طوری شدم سونوگرافی هیچی ندید تا آخر یه روز بیهوش شدم بردنم بیمارستان مشخص شد خارج رحمی لوله ی راستم رو از دست دادم

دختر خوب حتما پیگیری کن برو تست بتا و سونوگرافی واژینال سونوی معمولی نمی تونه خارج رحمی رو تشخیص بده ...

واي خداي من فردا حتما ميرم بتا

عزیزم خیلی سخته😭خدا بهت صبر بدهمنم ۲۴ هفته پسرم از دلم پر کشید...الهی خدا بهت یه عالم اولاد سالم و ...

خيلييييي سخته 

آخ چ بد دركتون ميكنم 

ممنونم

التماس دعا 

بله خیلی خوبه اینجوری میتونه تشخیص بده. رفیق من یک خبر مسرت بخش همه اونهایی سقط کردن سه ماه بعد مادر ...

پناه بر خدا 

2810