2777
2789

بچه ها خیلی افسرده ام حالا چ شرایط زندگی چ بخاطر تاثیرات

نمیتونم تمرکز کنم و شدید حالم بده

دکتر رفتم ۳ ۴ تا دکتر مختلف 

بهم قرص دادن ولی اصلا اثر نکرد 

یبار ورزش سنگین‌کردم پریود شدم

بیش از حد لاغرم و پرخور  

بنظرتون چیکار کنم

ریزش مو و هرچیزی بره به درک

میخوام سلامت روانم برگرده 

بتونم بخونم

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

کدوم دکتر بی سوادی گفته قراره با قرص خوب بشی؟ تنبلی تخمدان یک سندورمه و اصلا درمان شدنی نیست... فقط با ورزش و اصلاح سبک میتونی عوارضش رو کم کنی

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
کدوم دکتر بی سوادی گفته قراره با قرص خوب بشی؟ تنبلی تخمدان یک سندورمه و اصلا درمان شدنی نیست... فقط ...

اصلاح سبک ؟

بنام خدا از وقتی ک پاشدم تا الان چیزی نخوردم چرا؟ چون چیزی نداشتیم 

بعد الان مهمون اومده بقول مامانم روزیش نصیبمون شده 

ولی پریودم هنوز چیزی نخوردم

کلا سالم چیزی نمیخورم غذای ناسالمی هم نمیخورم

این روزا هم شروع کردم ورزش ولی ذهنم تغییری نکرده

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلاح سبک ؟بنام خدا از وقتی ک پاشدم تا الان چیزی نخوردم چرا؟ چون چیزی نداشتیم بعد الان مهمون اومده ب ...

ذهنت ربطی به تنبلی تخمدان نداره، فشار روانی و استرس داری بخاطر همین توهم زدی که کندذهن تر شدی و میخوای بندازی گردن تنبلی تخمدان. 

اصلاح سبک یعنی نون و برنج و ماکارونی سیب زمینی و قندمصنوعی رو کم کنی

سبزیجات خصوصا بروکلی خام زیاد مصرف کنی

ورزش سبک و منظم خصوصا رقص انجام بدی

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
ذهنت ربطی به تنبلی تخمدان نداره، فشار روانی و استرس داری بخاطر همین توهم زدی که کندذهن تر شدی و میخو ...

چرا تو ی تاپیک دیگ گفتن اختلال داره برای ذهن 

فشار روانی و استرس رو چطوری درمان کنم یا کم کنم

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

چرا تو ی تاپیک دیگ گفتن اختلال داره برای ذهن فشار روانی و استرس رو چطوری درمان کنم یا کم کنم

نداره عزیزم هیچ ربطی نداره پاشو درستو بخون صبحا ساعت 5 استارت کن و تا 11 شب بخون

1.5 ساعت بخون نیم ساعت استراحت کن 

اگر تونستی این ساعت مطالعه رو انجام بدی مطمئن باش مشکلاتت حل میشه

تنبلی و بی انگیزگی و کاهلیت رو به مشکلات جسمانی داری ربط میدی و این موضوع رو من توی کنکوریا به وفور دیدم و میبینم