2777
2789
عنوان

باهاش نرفتم بیرون باهام قهرکرده

214 بازدید | 15 پست

دوس پسرم هرجمعه میگه بریم بیرون نمیرم هم واقعا نمیتونم هم دلم نمیخاد برم دوتامونم کل هفته سرکاریم برای همین جمعه ها وقت داریم البته صبح ها ی چندبار اومده دنبالم دیروزم میگفت صبح میام هرچقدرزنگ زدم جواب نداد میگف خواب موندم گفت بجاش امروز بریم منم قبول نکردم الان باهام سرسنگین شده الان گفتم زنگ بزن گفت کاردارم بنظرتون چجور رفتاری کنم میگه اگه دوسم داشتی هرجورشده بهونه جورمیکردی میومدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نباید میگفتی اگر واقعا ازش خوشت میاد

یه هفته همو نمیبینید صحبت ندارید

اخر هفته رو هم نبینید ک هیچی

من سر این قضیه قدیم به مشکل خوردم

با این تفاوت ک من هر طور شده جور میکردم اخر هفته میرفتم

الانم ک اینارو میگه

یادت باشه

تو زن رابطه ایی

مرده که میجنگه نه زن

بهش بگو دنیا برعکس شده زن باید بدوئع مرد رو ببینه؟ 

تو چرا هر طور شده نتونستی بیای

منه دختر باید تلاش میکردم؟؟

توصیه میکنم چون مستقل هستید و سر کار هم میرید و دستتون به دهنتون میرسه

حتما تعداد ملاقات هارو بیشتر کنید هر طور شده

چون با این وضعیت برا تایم برگشت لازم نیست به خانواده جواب پس بدید

بچه نیستید

نه نباید میگفتی اگر واقعا ازش خوشت میادیه هفته همو نمیبینید صحبت نداریداخر هفته رو هم نبینید ک هیچیم ...

دقیقا بهش گفتم تو بخاطرمن نمیتونی ازسرکارت ی دوساعت زودتر بیای که همو ببینیم میگه نمیزارن گفتم صبح که دست خودته صبح میتونی پس چرا خواب میمونی وقتی که توتلاش نمیکنی ازمنم توقع نداشته باش 

این حرفا بچگانه ک اگ دوستم داشتی بهانه جور میکردی ..خودشم ک خیلی پای قرار مدار نموندهولش کن محلش نده

نه دیگه محل نمیدم الانم زنگ زدم دیدم اونجوری حرف زد دیگه زنگ نمیزنم بره گم شه بچه که نیستم خام حرفاش بشم 

پس نمیشه بعد کار برین بیرون ولی توماه یبار برو دلشو نشکن

اقاقهرکرده میگه دیگه عمرا بهت بگم بیا ببینمت بعضی وقتا صبح میومدم دیگه صبحم نمیام همش تلفنی حرف میزنیم🤦‍♀️😑

نه دیگه محل نمیدم الانم زنگ زدم دیدم اونجوری حرف زد دیگه زنگ نمیزنم بره گم شه بچه که نیستم خام حرفاش ...

اره بابا 

شوهره ک نمیشه کاریش کرد 

اصلا خودتو ناراحت دوست پسر نکن

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35