2777
2789
عنوان

قضاوت درباره حرفی که به جاریم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمونه دیگه از حسادتاشپارسال عید من داشتم تو کوچه میومدم خونه دیدم دم در وایستادهوایساد تابرسمسلام عل ...

یجوری حسوده که... مواظب خودت باش

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

جاری منم همینه بیچاره

من با دبد ی آدمی که منیتی ازخودش نداره نگاه میکنم

البته حرص درار هست بدبخت ولی اکثرااااا وعمدا کارایی میکنم که میدونم نمیتونه انجام بده.

مثلا رفتم دانشگاه رفتم رفتم کلاس خیاطی رفتم دنبال رانندگی وگواهینامه لیزر وخیلی چیزای دیگه.

من کلاس خیاطی رفتم الان بعداز گذشت ۵سال وتلاااش فراوان وراضی کردن شوهرش و قرعه کشی نوشتن واسه خرید چرخ خیاطی که بلکه بتونه بره کلاس خیاطی

جالب بود طرز فکرت برامازاین زاویه به داستان نگاه کردی

میدونم سخته گلم 

ولی به این فکر کن اگه خواهرت خریده بود بازم ناراحت میشدی ؟ 

اون بنده خدا شاید احساس میکنه تو سلیقت بهتره . تورو از خودش موفق تر و بهتر میدونه . که تلاش میکنه مثل تو رفتار کنه .... 

من خودم واقعا به این چیزا توجه نمی‌کنم و اهمیت نمیدم... 

واقعا آرامش داری اگه توجه نکنی 

کاش آدم رفتاری که با خواهر خودش داره با جاری و... هم داشته باشه... همه فکرشون راحت هست اونجوری  .. مثلا همونجوری که مراقب هست کاری نکنه خواهرش ناراحت نشه با خودش   بگه من این کارو کنم باعث ناراحتی تو میشه و انجام نده

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
یجوری حسوده که... مواظب خودت باش

من دلیل اینکه بهش گفتم این بود که نخواستم آدم ضعیفی باشم اینکه نوشتین مواظب خودت باش خودت چطور جمله تو تحلیل میکنی؟یعنی حسادتش بیش از حده منم باگفتن بهش میخوام این بتی که بزرگ شده بشکنم بریزم پایین 

ما تو همین جمعمون دو تا بچه کوچیک هستن یکی ۴ سال یکی ۳ سال بعد اگه هرکدوم یه چیزی دستش باشه اونم حتما همونو میخواد

رفتار این جاری منم شبیه بچه های ۳..۴سالست

متاسفانه

و خانماهم خیلیاشون دیدم همین برخورد رو دارن

دنبال کپی پیست کردن

جاری منم همینه بیچارهمن با دبد ی آدمی که منیتی ازخودش نداره نگاه میکنمالبته حرص درار هست بدبخت ولی ا ...

حالا من دنبال افتادن تو دور مسابقه باهاش نیستم چون واقعابنظرم اینا یه چیزای چیپ و بی ارزشه

ولی خواستم بفهمه که ماهم میفهمیم کاراشو و دست برداره از این رفتار مسخرش 

میدونم سخته گلم ولی به این فکر کن اگه خواهرت خریده بود بازم ناراحت میشدی ؟ اون بنده خدا شاید احساس م ...

سلام دوست گرامی

ببینید اتفاقا یه خواهرام همینجوره

دقیقا عین همین

بعد خودمم دو سه دفعه بهش گفتم

ولی هنوزم تو اون بیماری هستش متاسفانه

ولی خداروشکر خواهرم شهردیگست و جلو چشمم نیست

باورت میشه یه دفعه من اومده بودم خونه بابام بعد یه ساک دستی طرح سنتی دستم بود خواهرم انگار حمام بود مادرم بنده خدا ورداشت ساک دستی منو از رو میز گذاشت داخل آسانسور که میرم بالا با خودم ببرم و خواهرم نبینه

یعنی درین حد حسوده و مادرمم خسته شده ظاهرا

اما چاره ای نداره

ببین عزیزم

چیزی که جلو چشم ادم هی تکرار بشه خواهر و جاری نداره

ازار دهندست

منم بعد ۶ سال به جاریم گفتم

امیدوارم بفهمه 

من دلیل اینکه بهش گفتم این بود که نخواستم آدم ضعیفی باشم اینکه نوشتین مواظب خودت باش خودت چطور جمله ...

منظورم اینه که از آدم حسود هر کاری برمیاد

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
منظورم اینه که از آدم حسود هر کاری برمیاد

آره من تواین ۶سال خیلی رفتارا دیدم ازش مثلا یکبار خونه مادرشوهرم مهمونی بود بعد من رفتم کمک مادرشوهرم بعد مادرشوهرم گفت ازاین بطری آبا نداری؟گفتم نه گفت خوب برات میخرم یکی

بعدش همین جاریه گفت نه مامان اگه واسه اون خریدی واسه منم باید بخری واسه اون جاریم باید بخری 😐

حالا من دنبال افتادن تو دور مسابقه باهاش نیستم چون واقعابنظرم اینا یه چیزای چیپ و بی ارزشهولی خواستم ...

بنظرم اینکه بهش گفتی اشتباه بوده باید بی توجه به کارها وهدفات ادامه میدادی.

من از کارخودم راضیم چون بجای اینکه حرص بخورم حرص میدم وزودتر به هدفام میرسم