2777
2789
عنوان

قضاوت درباره حرفی که به جاریم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 103 پست
دقیقنننننننن میفهممت جاری منم همینه حتی مدل خطر چشمشم نگاه میکنه من چجوری کشیدم اونم میکشه دیگع لباس ...

این گفت به چیزای چرت فکرمیکنی جوری وانمود کرد که من مشکل روحی دارم

خدا جوابشونو بده اینجور ادما نمیفهمن مریضن بقیه رو مریض میبینن و مریض می کنند 

این گفت به چیزای چرت فکرمیکنی جوری وانمود کرد که من مشکل روحی دارمخدا جوابشونو بده اینجور ادما نمیفه ...

دقیقنننن

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقنننن

الان چون به شوهرش و پدر مادر شوهرم گفته از عواقبش میترسم

الان از اون فضا خودمو دور کردم اومدم خونه پدرم

البته دیروز من پیاما که داده بودم بهش رو شوهرم خوند تو ایتام و گفت نگا چه چیزای چرتی بهم میگن

جاری هنوز ندیده بود

الان چون به شوهرش و پدر مادر شوهرم گفته از عواقبش میترسمالان از اون فضا خودمو دور کردم اومدم خونه پد ...

😂😂😂نه شوهر من برعکس پایس چون خودش و حتی اطرافیان و خواهر شوهرامم میگن ک این از روی تقلید میکنه ولی خودش قبول نداره

ولش کن مهم نباشه برات گفته باشه خو 

😂😂😂نه شوهر من برعکس پایس چون خودش و حتی اطرافیان و خواهر شوهرامم میگن ک این از روی تقلید میکنه ول ...

دلم میخواد یجوری برم از اونجا از نظر روحی خسته شدم

رفتارهاش ادمو خسته میکنه

من خودم هم کلی مشکل دارم

اینم بااین کاراش سوهان روحه

واسم دعاکن بریم ازاونجا

شوهرم قبول نمیکنه

دعاکن درست بشه رفتنمون 

دلم میخواد یجوری برم از اونجا از نظر روحی خسته شدمرفتارهاش ادمو خسته میکنهمن خودم هم کلی مشکل دارمای ...

انشالله ک برین و دیگ هیچوقت برنگردین اونجا منم ۴ سال با خونواده شوهر زندگی کردم میفهممت چقدر سخته و سوهات روحن 

الان یه ساله جداشدم و باز قراره ۴ ماه دیگه برگردم همونجا به اصرار شوهرم و دیگ کم آوردم😑

انشالله ک برین و دیگ هیچوقت برنگردین اونجا منم ۴ سال با خونواده شوهر زندگی کردم میفهممت چقدر سخته و ...

منم چندسال پیش یکسال بودم بااعصاب خوردی و قهررفتم باز الان ۳ ساله من همش تووطول هفته میومدم خونه پدرم درواقع چون توخونه خودم ارامش نداشتم دو سه روز توهفته خونه بابام بودم ولی بعد دیدم به زندگیم اسیب میزنه شوهرم عادت کرده بود بره بارفیقاش بیرون یارفیقاش بیاره خونه

مدتیه همش خونه خودمونم ولی اونجام بارفتارای اینا دیوانه شدم هرچقدرم گفتم بیابریم قبول نمیکنه

حتی میگه توناراحتی برو ولی حاضر نیست بیاد بریم

یعنی من برم ازش جدابشم ولی اون نمیاد ازاون خراب شده بیرون 

تواون خونه ارامش ندارم پدرمادرهمسرم ادمای خوبین این جاری همین رفتاراش ازارم میده

تنهاراهی که هست واسه ارامشم رفتنه از اونجا

توام سعی کن شوهرتو راضی کنید نری

تاپیک منونشونش بده با خوبی البته

بگو باز منو نبراونجا قبلا رفتیم دیدی اذیت میشم

بخدا توساختمون بودن باخانواده یافامیل خیلی سخته مگه اونکه خیلی بافرهنگ باشن

اتفاقا دوستمم باجاریش همین مشکل داره اینو ببین من میفهمم چی میگی بحث لباس نیست بحث این هست که ادم مجبور میشه به بی ارزش ترین موضوع فکر کنه وذهنش دگیر بشه اینه که ادم ناراحت میکنه ...شاید الان بقیه بیان بگن که چی این چه موصوعیه بهش فکر میکنی ولی جاریتون مجبورتون کرده این این موضوع بشه ملکه ذهنت اینه اذیتت میکنه.   

منو جاریم بدون خبر از هم دقیقا یه جور پارچه خریدیم الان اون اونو دوخته یه مدل کاملا متفاوت بخدا من دیگه ترسیدم بدوزم بگه ازمن تقلید کرده تازه مدل من هزار بار فرق میکنه..

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اتفاقا دوستمم باجاریش همین مشکل داره اینو ببین من میفهمم چی میگی بحث لباس نیست بحث این هست که ادم مج ...

ممنون عزیزم که درکم میکنی منم خودم نمیخام به این چیزای بی ارزش فکر کنم اماادم تو یه ساختمون چون هی طرف رو میبینه رفتارای سادیسم گونه بیشتر رو مخش میره وگرنه دور که باشی هفته ای یبار میبینی همدیگه رو من قبلا جدابودم الان ۳ساله هستم و اون جاریم جداست اونا میان و میرن ولی این که گفتم حتی شلوار پلنگی بلوز مشکی ام تقلید میکنه چقدر اخه چیپ !

بعدم که بهش میگی میگه تو به چیزای چرت فکرمیکنی طوری رفتار میکنه که انگار من مشکل روحی دارم

خدا امیدوارم سر خودش بیاره 

الان من بعد ۶ سال بهش این رفتارشو گفتم چون دیگه خسته شدم

لباس بخرم دوساعت بعد میره میخره

فقطم این نیست کلا حسادت تو هرچیزی تو ذاتشه

منم چندسال پیش یکسال بودم بااعصاب خوردی و قهررفتم باز الان ۳ ساله من همش تووطول هفته میومدم خونه پدر ...

هعی شوهر منم مث مال تو فقط مامان بابا براش مهمن بچه ننس فقط باید پیششون باشه

منم دقیقا بیشتر اعصاب خوردیم جاریمه ک اونجاس تازه میگه خوبه میاین منم از تنهایی در میام بیام خونتون اصلا حوصلشو ندارم از الان عذا گرفتم😑😑😑

اتفاقا دوستمم باجاریش همین مشکل داره اینو ببین من میفهمم چی میگی بحث لباس نیست بحث این هست که ادم مج ...

این پارچه خوب ناخواسته بوده یکبارپیش میاد اگرم دوختی جلواون نپوش ولی این جاری من ده ها بار تکرار کرده

سر خیلی چیزا اذیت کرده

فقط دعا کن خدا منو نجاتم بده شوهرم درکم نمیکنه خودش از صبح تا شب بیرونه من همش تو خونم بااین ادما 

این پارچه خوب ناخواسته بوده یکبارپیش میاد اگرم دوختی جلواون نپوش ولی این جاری من ده ها بار تکرار کرد ...

منظورم اینکهمن حتی یکباره نمیخوام فک کنه مثل اون خریدم تااین حد از حاشیه فاصله میگیرم.تازه ماشتید سالی دویه بار تو مراسمی ختمی از دور همو ببینیم بخاطر یسری مشکلات که ایام عید پیش اومد

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

2810