2777
2789
عنوان

کدومش بهتره برای زندگی

136 بازدید | 12 پست

لطفا فقط ساکنین تهران بگن  

تعداد رای : 6
نظرسنجی
سعادت اباد
3
50%
سوهانک
3
50%
شروعِ دوباره سخته، ولی بعضی وقتا واقعا لازمش داری🫀(:

از سعادت اباد سوال داری در خدمتم 😁

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از سعادت اباد سوال داری در خدمتم 😁

ببین هرچی شنیدم بد بوده😕 میگن یه جوریه ادماش تازه به دوران رسیدهو ازین حرفا ولی بازم من دوسش دارم

بازم موندم بین این دو محل 

یکم ازش میگی تویی ک توش زندگی میکنی

ممنونت میشم

نیاوران فقطططط

من خودم قلهک میشینم ارومه راضیم

ولی میخوام جابه جا بشم ولی موندم سوهانک یا سعادت اباد

من خودم قلهک میشینم ارومه راضیمولی میخوام جابه جا بشم ولی موندم سوهانک یا سعادت اباد

تاپیک پر بازدیده رو ندیده بودی اون دختره رو سوژه کردم میگفت نیاوران🤣 الکی نوشتم 

درکل سعادت آباد بهتر از سوهانکه

تاپیک پر بازدیده رو ندیده بودی اون دختره رو سوژه کردم میگفت نیاوران🤣 الکی نوشتم درکل سعادت آباد بهت ...

😂😂😂😂دمت گرم

ببین هرچی شنیدم بد بوده😕 میگن یه جوریه ادماش تازه به دوران رسیدهو ازین حرفا ولی بازم من دوسش دارمبا ...

ببین بستگی داره کجاش باشی 

مثلا میدون کاج همیشه شلوغه محل اصلی دور دوره 

میدون فرهنگم شلوغه نسبت به بقیه جاها هم گرون تره

میدون کتاب و بهبود نسبتا اروم تر و امن تره 

من والا 12 سال اینجا مدرسه رفتم اون قدر ندیدم 

اره بودن ولی کمه 

من تا حالا سوهانک رو ندیدم ولی به نظرم اینجا خیلی قشنگه هواشم نسبتا خوبه 

مثلا اینجا برف میاد ولی نیایش به پایین نه 

اطلاعی درمورد سوهانک ندارم اما سعادت اباد خیلی خوبه

رستورانای معروف و خوبی داره 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
من خودم قلهک میشینم ارومه راضیمولی میخوام جابه جا بشم ولی موندم سوهانک یا سعادت اباد

اوه شرق؟ 

وای اره بیا غرب 😂

هیچ وقت از شرق خوشم نمی اومد هر وقت می اومدیم اونجا همش ترافیک بود

ببین بستگی داره کجاش باشی مثلا میدون کاج همیشه شلوغه محل اصلی دور دوره میدون فرهنگم شلوغه نسبت به بق ...

بهرود*

اوه شرق؟ وای اره بیا غرب 😂هیچ وقت از شرق خوشم نمی اومد هر وقت می اومدیم اونجا همش ترافیک بود

نخیر

شمال تهرانه عزیزم پایین محله‌ی قیطریه 

نخیرشمال تهرانه عزیزم پایین محله‌ی قیطریه

خب مگه شمال شرقی تهران نمیشه؟