2777
2789
عنوان

قوی بودن تو دین

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 115 پست
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص:‏ لَوْ کَانَ الْمُؤْمِنُ فِی جُحْرِ فَأْرَةٍ لَقَیَّضَ اللَّهُ فِیهِ مَنْ یُ ...

من از زمانی که فهمیدم ارزش زن کمتر از مرده اصلا حالم دگرگون شد

وقتی ارزش و دیه ببخشید بی ضه سمت چپ یک مرد از جان یک زن بیشتره

حالا شما مگه مشکلات کاربرهارو حل میکنید از همه میپرسی مسکلتون چیه؟

میخوام ببینم کار از دستم برمیاد یا نه اگه کسی مشکل سحر و جادو و اذیت شدن در خواب و مشکلات ماورایی داشته باشه میتونم بهش کمک کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام ببینم کار از دستم برمیاد یا نه اگه کسی مشکل سحر و جادو و اذیت شدن در خواب و مشکلات ماورایی دا ...

برای سرطان و اوتیسم هم کاش داشتین

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
میخوام ببینم کار از دستم برمیاد یا نه اگه کسی مشکل سحر و جادو و اذیت شدن در خواب و مشکلات ماورایی دا ...

نمیدونم چرا اینایی که به حادو و جمبل و رمالی و جادو و دعا و طلسم شدیدا اعتقاد دارن همیشه گرفتار و درگیر این چیزان

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
اذیت کنه بعد پاداش بده؟ یعنی چی؟

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص:‏ لَوْ کَانَ الْمُؤْمِنُ فِی جُحْرِ فَأْرَةٍ لَقَیَّضَ اللَّهُ فِیهِ مَنْ یُؤْذِیهِ.

دنیا زندان مؤمن و بهشت کافر است اگر مؤمن در سوراخ موشى هم قرار گیرد خداوند کسى را مى‏‌فرستد تا او را آزار دهد، و بعد فرمود: مؤمن گناهانش آمرزیده مى‏‌گردد.

امام صادق (علیه السلام)

💐اگر مومن در قله کوهی هم باشد؛خدا کسی را میفرستد تا او را اذیت کند؛تا بوسیله آن به او پاداش دهد.

📚 وسائل الشیعة (باب ابتلاء

جابر جُعفی می‌گوید به امام باقر(ع) عرضه داشتم «مَتَى یَکُونُ فَرَجُکُمْ؟»(الغیبه للطوسی/339) فرج شما کِی خواهد بود؟ سؤالی که همۀ ما داریم. «فَقَالَ هَیْهَاتَ هَیْهَاتَ لَا یَکُونُ فَرَجُنَا حَتَّى تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا»(همان) حضرت فرمود: هیهات هیهات، هرگز این فرج رخ نخواهد داد؛ مگر اینکه غربال بشوید، سپس غربال بشوید، سپس غربال بشوید. سه‌بار تأکید کردند.

نمیدونم چرا اینایی که به حادو و جمبل و رمالی و جادو و دعا و طلسم شدیدا اعتقاد دارن همیشه گرفتار و در ...

همه ممکنه درگیر شن همونطوری که ما افریده شدیم موجودات دیگری هم افریده شدن اگه مؤمنی داخل قران سوره جن داریم پس انکار شدنی نیست و اکثره کسایی که راجب جادو و جمبل میگن میرن پیش دعانویس بخاطر همونم درگیر میشن

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص:‏ لَوْ کَانَ الْمُؤْمِنُ فِی جُحْرِ فَأْرَةٍ لَقَیَّضَ اللَّهُ فِیهِ مَنْ یُ ...

مگه خداوند مهربان و بخشنده نیست

پس چرا بندگانش رو ازار و اذیت میکنه؟

شما تصور کن بچتون رو چقدر دوست دارید..

حالا شما هی ةزارش بدین، اذیتش کنین، بچه دلگیر و دلشکسته میشه از شما.

حالا شما هی بهش بگید من خیلی دوست دارم برای همین اذیتت میکنم بعد برات هدیه میخرم

خب به نظرتون اون بچه در مورد شما چه فکری میکنه؟

دلش میکنه، خسته میشه حتی دیگه اون هدیه تون رو نمیخواد براش ارزشی نداره

شما کتکش میزنید بعد میگید گریه نکن، من چون خیلی دوستت دارم میزنمت هرچی بیشتر و محکمتر میزنمت یعنی بیشتر دوست دارم،

بهم احترام بزار ، دوستم داشته باش، گریه نکن، صدات در نیاد ، ازم تشکر کن بعدش من بهت کادو میدم

انشاالله خدا مریضیشونو درمان کنه هرکسی که این مشکلو دارن انشاالله اقا امیرالمومنین به اذن خدا شفاشون ...

متاسفانه برای این افراد تا اخر عمر باهاشونه

من از زمانی که فهمیدم ارزش زن کمتر از مرده اصلا حالم دگرگون شدوقتی ارزش و دیه ببخشید بی ضه سمت چپ یک ...

در روایات پیامبر اعظم (ص) سفارش بر رعایت حال زنان توسط جبرئیل بیان شده و همچنین آزار همسر را موجب پذیرفته نشدن نماز و کارهای نیک دانسته شده و حتی علاقه به زن و عشق به نماز را یکسان یاد کرده تا مقام زن بر همگان مشخص شود.

و حتی سوره ای برای زن امده ولی برای مرد سوره ای نیومده شما نباید قانون کشورو با اسلام مقایسه کنید

همه ممکنه درگیر شن همونطوری که ما افریده شدیم موجودات دیگری هم افریده شدن اگه مؤمنی داخل قران سوره ج ...

مرض دارن اجنه بیان اذیت کنن بی دلیل وقتی کاری باهاشون نداشته باشیم؟

خدا چرا جلوشون رو نمیگیره، اشرف مخلوقاتش رو اذیت نکنن، تازه باید سجده هم کنن ازارمون میدن

مگه خداوند مهربان و بخشنده نیستپس چرا بندگانش رو ازار و اذیت میکنه؟شما تصور کن بچتون رو چقدر دوست دا ...

بچه نیاز به تربیت داره خدا حتی بهترین بندگانش رو ببینید امام حسین علیه السلام بیشتر خانوادشون در واقعه کربلا از دست دادن و اذیت شدن ولی در اون سمت یزید لعین زندگیشو میکرد و داشت از دنیاش لذت میبرد 

خداوند بهشون مهلت داد تا بیشتر گناه کنند

ولی کسی که مؤمن هست هم ازمایش میشه هم غربال میشه هم اذیت میشه تا هم پاداش بگیره بخاطرش و هم غربال میشه و عده کمی ازینن امتحانات سربلند بیرون میان و الان که اخر الزمانه باید انتظار اینو داشته باشید حتی افراد دور و برتون کافر شن

و دنیا جز بازی نیست

سوره 29: العنكبوت, آیه 64 - آیه 69. انصاریان: و این زندگی دنیا جز سرگرمی و بازی نیست و بی تردید سرای آخرت، همان زندگی [واقعی و ابدی] است؛ اگر اینان معرفت و دانش داشتند [دنیا را به قیمت از دست دادن آخرت برنمی گزیدند.

مرض دارن اجنه بیان اذیت کنن بی دلیل وقتی کاری باهاشون نداشته باشیم؟خدا چرا جلوشون رو نمیگیره، اشرف م ...

اجنه مسلمون داریم و همینطور اجنه کافر و ما انسان ها اشرف مخلوقات هستیم و خدا از روح خودش در ما دمیده و سمت قلب ما یک گوی معنوی وجود داره که اگه زره ای ازشو بگیرن نه شما به بهشت میرید و هم باهاش میتونن خیلی کارا بکنن انقد که قدرتمنده 

اون جنی که طرفو اذیت میکنه یه عنصر یا نهایتن دو عنصر هستن و انسانی که چهار عنصر هست داره اذیت میشه چرا؟ 

چون جن خودش رو درک کرده و به قدرتش رسیده و انسان نه

خداوند نسبت به دیگر موجودات به من عقل داده و من موظف هستم از این عقل استفاده کنم و کورکورانه فقط راه ...

هر چقدرم این صحبتارو بکنیم با دوتا سؤال که ممکنه از ذهنمون رد بشه ممکنه پایه هامون بلرزه حالا کلی ادم هم تو شبکه های مختلف ریختن و چرت و پرت میگن خیلی راحت ممکن هست هر لحظه گمراه شد شیطان یجا نمیشینه مارو نگاه کنه