2777
2789
عنوان

ترو فاطمه زهرا‌بگید به مامانم بگم پای یه زن دریمونه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 64 پست

با یه سیم کارت ناشناس بهش پیام بده و تهدیدش کنه اگر پاشو عقب نکشه ابرو براش تو کل فامیل نمیزاری و اگر شوهر داره هم با شوهرش تهدیدش کن 

یه طوری وانمود کن که کلی مدرک ازش داری و با سند ابروشو میبری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با یه سیم کارت ناشناس بهش پیام بده و تهدیدش کنه اگر پاشو عقب نکشه ابرو براش تو کل فامیل نمیزاری و اگ ...

میخام کسیو بفرستم سراغش

ناشناس تهدید کنه بره حضوری تهدید کنه بترسه

مامانم نفهمه

بابامم زنه چیزی بهش بگه همه چیزم بهم میخوره

تروخدا دعا کن تروخدا

اصلا نگو،دو حالت داره،یا مادرت نمیدونه ،یا میدونه وبخاطر شماها به رو نمیاره،مهم اینه سر زندگیشه فعلا وپیش شما،علنی بشه مجبور میشه بره که غرورش نشکنه

پدرت که بچه نیست،اون خانمم که رو زندگی شما چترش وا کرده هم وقیح ترز این حرفاس،ومنتطر آشکار شون برای رسیدن به اهداف،پس به رو اوردنش بدتره،

درکل رنگ بزن از یه مشاور کمک بگیر،

اصلا نگو،دو حالت داره،یا مادرت نمیدونه ،یا میدونه وبخاطر شماها به رو نمیاره،مهم اینه سر زندگیشه فعلا ...

خب چی کنم

نمیخام به رو بیارم

اون زن شوهر داره از فامیلاشم ترس ابرو داره

چیکار کنم

کسیو بفرستم تهدیدش کنن بزاره بره

تروخدا بگید چی کنم زندگیمون خراب نشه تروقران

مثل کوه واستا پشت مامانت نذار تنها بشه 

باید یه کاری بکنی که زنه بترسه نمیدونم شاید برا بابات دعا گرفته بهش ناشناش پیام بده بترسونش تهدیدش کن آبروشو میبری اگه تونستی کاری کن بابات یه چیزی از اموالش بزنه به اسم مامانت

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
شوهر داره

ببین ارتباط عاطفی حتی بصورت پیامکی وتناسی،در صورت اثبات دون زنا محسوب میشه و۹۹شلاق برای طرفین،پس تا میتونی مدرک جنع کن که اگه خیلی کنه بود،ابزار ترسوندن داشته باشی

اره میخام اون زن و بکشم کنارمامانم نفهمهتروخذا چیکنم

از نظر من باید با پدرت صحبت کنی

یه جوری صحبت کن احساس شرمندگی بکنه اما خوردش نکن

گاه وقتی باهاش صحبت کنی به چشمات نگاه نمیکنه یا انکار میکنه چون داره دروغ میگه

بهش عمق فاجعه رو توضیح بده که اگه مادرت بفهمه چه اتفاقی میوفته و چه ویرانی به پا میشه ( به هم خوردن یک خانواده )

اون خودش وقتی ببینه تو این موضوع رو باهاش مطرح کردی خودش پای اون زنه رو از زندگی میبره

منم مثل تو بودم باهاش صحبت کردم درست شد خداروشکر

برو ببینم چیکار میکنی

2810