2777
2789
عنوان

دختر برادرم طفلی دچار سوختگی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتی مادر؟😭

زنداداشم پیششه ولی داداشمو مارو نمیذارن بریم ببینیمش

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
زنداداشم پیششه ولی داداشمو مارو نمیذارن بریم ببینیمش

میگم خدایی نکرده عفونت نکنه 

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
2805

وای گفتی سوختگی تمام سلولای بدنم دردگرفت،متاسفانه سوختگی خیلی زجرآوره،۵۰درصد هم زیاده درجه ۱،۲ هم زیاده،احتمالا یک ماه بستری میمونه،بعدش مرخص میشه ک بازم خیلی مراقبت میخاد،فقط تا میتونید غذای گوشتی و آجیل ۴مغز بدید بخوره،انشاءالله خدا کمکش کنه🌷

😔خدا خودش کمکش کنه انشاالله ،داداش منم یه سالش بود بد جور سوخت ،مامانم هزاران بار مرد و زنده شد تا خوب شد ،از جون و دلش براش مایه گذاشت ،الان سی سالشه ولی هنوزم جای سوختگی عمییییق رو شکم و پهلوشه ،نگران نباش عزیزم انشالله خوب میشه ولی باید خیلی خیلی ازش مراقبت کنین

اگه خدای نکرده عفونت کرد یا کلا برای هر چیزی .تفاله تریاک گیر بیارین حتما تفاله باشه براش دود بدین خیلی زود خوب میشه

مادر بزرگم پاش بدجور سوخته بود عفونت هم کرده بود یه بنده خدایی گفت این کار رو انجام بدین‌خوب میشه و سریع خوب شد ولی بوی بدی داره 

مامانم پاش رو تو پلاستیک کرده بود همینطوری دود میدادن

آخی امیدوارم زودتر خوب بشه عزیزدلم...🥺🥺💛

منم ۵سالم بود میرفتم مهدکودک صبح پاشدم با خوشحالی صبونه بخورم مثل هر روز برم...

کتری و قوری مامانم گذاشته بود زمین منم حواسم نبود شوت کردم،ریخت روی پای راستم،وای چقدر روزای بدی بود،مامانم دلش نمیومد شستشو بده،همش عمم میومد پانسمان عوض میکرد خون میزد بیرون،پوست پامو بیمارستان غلفتی کندن هیچوقت یادم نمیره😑😑نمیدونم چرا احمقا این کارو کردن...

بعدش تاول زد تاول و ترکوندن😅ولی خب خوب شد جاش زیاد نموند با اینکه ترمیم کننده ایناهم فک کنم نزدم... البته من پوستم سبزه اس خیلی خیلی کم خودم دقت میکنم مشخصه مثل ماه گرفتی شده روی پام ولی کسی ببینه متوجه نمیشه