2777
2789
سلام شما به دلیل زدن گروه و عضوگیری دسترسیتون به سایت بسته شده

سلام خوبی نینی یار من عکسو تو تاپیک اپلود کردم الان حذف نمیشه نمیدونم باید چیکارش کنم لطفن میشه پاکش کنین برام🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤦‍♀️

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم اینو حذف کن😓😔https://www.ninisite.com/discussion/topic/5876887/کسی-ک-دوسش-دارم-بهم-دس-زد?postId=176194844

گویند که خدا همیشه با توست🖤                            ای غم نکند خدا تو باشی💔
یعنی تیک مرا به خاطر بسپار رو میزنید؟ و تو مرورگر هم سیو میکنید ولی باز خارج میشه از کاربریتون؟

نی نی یار5 واقعا تو همه ی نی نی یار ها شما بهتر از همه هستید از نظر مدیریت ازتون کمال تشکر رو دارم🌹

نی نی یار5 واقعا تو همه ی نی نی یار ها شما بهتر از همه هستید از نظر مدیریت ازتون کمال تشکر رو دارم🌹

قربونت برم عزیزممم وظیفه ام رو انجام میدم گلم  

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

سلام بچه ها شما میدونین چجوری میشه اسم کاربری رو عوض کرد؟؟؟

آنچه دلم خواست نه آن میشود*هر چه خدا خواست همان میشود*(به خدا سپردم فرشته کوچکم را....😔)                          {موی فر داری عزیزم،دلربایی میکنی؛دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی.....🥺 }                                                                        {ستیا ِ عزیزم،دخترم،تو ملکه ای بودی که تاجی از موی فر بر سر داشتی}😭👑ملکهِ مو فرفریم کجا رفتی.....😔😔

عزیزم نمی دونستم چطوری تک کنم برکه ۷۷ چرا تک نمیشیم تو گروه لاغریم  دوستام می گن آبی نمیشه چرا؟؟؟

📌متولد ۷۷ نیستم