2777
2789
سلام عزیزم من دیگه سهمیه حذف ندارم  باید فردا صبح لینک بدین تو تاپیک حذف لینک حذف تاپیک و پست ...

تاپیکشون هم قفله میشه شما بهشون بگین

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
تاپیکشون هم قفله میشه شما بهشون بگین

پست اولشو بخونین ساعت داره

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نینی یار عزیز میشه بگین چرا کاربریseni-istiyorum رو لغو کردیننن؟مگه چیکار کردم

سلام عزیزم راهنمایی خیلی خطرناک به کسی که میخواست قطع بشه

همیشه یادتون باشه راهنمایی میکنین طوری نباشه برای طرف مشکل درست بشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

سلام ،ازوقتی که نی نی سایت ثبت نام کردم مدتیه ازگوگل عکسهای بدوناجور بالای صفحه گوشیم ظاهر میشه ،نمیدونم ازطرف چه کسی هست ،میتونم عکسهابامشخصات اسمیشوبراتون بفرستم تاشماپیگیری کنید ???????????????

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش