بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان حدود ده روز که پریودم عقب افتاده و رفتم دکتر بهم دوفامد۱۰داد بخورم ولی دوس ندارم با قرص هورمونی پری بشم و میخام بطور طبیعی پریود بشم چیکار کنم😭
من سر دختر دومم همه سونو ها میگفتن هیدروسفاله به جز دکتر بنفشه خلیلی.ایشون هم بسیار مهربون و بسیار دلسوز بودن.بیمارستان صدوقی بالاسرم بودن و متخصص مغز و همه چی حاضر کرده بود واست بچم. وقتی بچم دنیا اومد بچه رو تو بغلش گرفت و گفت دیدی گفتم سالمه.سقطش نکن.الان دخترم دو سالشه و همیشه ممنونشم
از نظر من یکی که چندتا چندتا نفرسته داخل و نخوادم زود آدمو بیرون کنه خوب به حرفات گوش بده و قصد تشخیص داسته باشه نه رو هوا یچیز بگه میشه دکتر خوب... اغلب دکترای معروف اصفهان چندتا چندتا میفرستن داخل
از نظر من یکی که چندتا چندتا نفرسته داخل و نخوادم زود آدمو بیرون کنه خوب به حرفات گوش بده و قصد تشخی ...
اتفاقا من ی دکتر رفتم که یکی یکی داخل میکرد و ب حرفا گوش میکرد وگقت بهم که کیست داری ولی وقتی پیشِ یه دکتر دیگه رفتم سونو واژینال کرد و گفت نه کیست نداری