نمیدونم چطوری بگم اتفاقات خوب میوفتن ولی دیگه احساس خوشحالی نمیکنم اتفاقات بد بیشتر فرسوده و خستم میکنن تحملم پایین اومده سریع عصبانی میشم بعد پشیمون میشم و واقعااخرین باری که احساس رضایت کردم رو یادم نمیاد این افسردگیه؟
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
بیشتر چیزا تو ذهنت منطقی به نظر میاد و این درگیری ذهنی داری که دیگه حوصله هیجان زده شدن برای هر چیزی ...
دقیقا همینطوری شدم همش میخوام منطقی کارامو پیش ببرم با اینکه ۱۸ سالمه ولی از کارای عجیب غریب و بی منطق دوری میکنم
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
بر چه اساس میگید؟ بقیه ی علائم چیه؟ من همیشه هم خسته ام ولی کلا آدم با برنامه ای هستم یعنی کارامو درست انجام میدم ولی از نظر ذهنی خستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگران نباش فکرکنم ۹۰٪ ایرانیا دارن (بخاطر شرایطی که همه میدونن). برای اینکه حالت بهتر بشه ورزش سبک روزانه و سفر بهت کمک میکنه. این دوتارو گفتم چون واسه خودم مفید بوده.
پشمهایم سرحال و شاداب بودن حتی مقاوم به لیزر، تا اینکه عضو نینیسایت شدم. از تمامی کاربرانی که با تاپیکهای فوق سمی من رو در مسیر پشمزدایی یاری دادن سپاسگزارم. ❤
خیلی دوست دارم برم ولی فعلا شرایطش رو ندارم شاید یک ماه دوماه دیگه
اتفاقا بخاطر خستگی و سردرد و سرگیجه آزمایش دادم ولی حتی کم خونی هم ندارم😐
افسردگی نیست، خارِ افسردگیه داداچ.نگران نباش فکرکنم ۹۰٪ ایرانیا دارن (بخاطر شرایطی که همه میدونن). ب ...
باشگاه میرم ولی هیچ کمکی نکرده