2777
2789

.

تعداد رای : 12
نظرسنجی
جراحی مغز
5
41%
فضانوردی
1
8%
داروسازی
1
8%
برنامه نویسی
5
41%

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۰سالم

مشخص هست 

ببین عزیزم چیزای که تو نوشتی چندتا فیلد کاملا جداگونه هست اصلا زیرشاخه‌های متفاوتی هستند.

هیچ شغلی توی ب بسم الله به تو این همه پول نمی‌ده باید جوون بکنی تا ماهر بشی و به درآمد برسی

اینکه میخوای برنامه داشته باشی خوبه

اما برای انتخاب رشته و شغل به توانایی هات و علاقت توجه کن

توی هر کاری درجه یک باشی درآمد خوبی خواهی داشت مطمئن باش...

آنقدر هم این تاپیک رو نزن تو خودت باید همه چیز رو بسنجی میخوای عمرت رو بدی علاقه و توانایی‌هات رو در نظر بگیر

مشخص هست ببین عزیزم چیزای که تو نوشتی چندتا فیلد کاملا جداگونه هست اصلا زیرشاخه‌های متفاوتی هستند.هی ...

میترسم برم ده سال پوستم توفیزیک یا ریاضی محض کنده شه

روزی۸ساعت درس وبعد نتونم به درآمدبرسم

بعدشم غصه بخورم که کاش اون۸ساعتارو کارکرده بودم بعدازده سال یه ماشین داشتم

برنامه نویسی با فاصله ی زیادی درآمدش زیاده به شرطی که ادم ایده پردازی باشید در جهان نود درصد پولدارهای بزرگ دنیا برنامه نویس بودن ایلان ماسک  و بیل گیتس و ... همش یا برنامه نویس بودن یا از برنامه نویسی پیشرفت کردن

پزشکی پولش زیاده ولی فکر کردید کارش چقدر سخت و طاقت فرساست و اینکه باید تا اخر عمر کار کنید تا پولدار بمونید هر لحظه که کار نکنید منبع درامدتون هم قطعه

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

برنامه نویسی با فاصله ی زیادی درآمدش زیاده به شرطی که ادم ایده پردازی باشید در جهان نود درصد پولداره ...

من نمیدونم برنامه چی رومی‌شه نوشت که اینقدرها باشه