2777
2789
عنوان

بیقراری نوزاد شش ماهه

79 بازدید | 13 پست

سلام به همگی

مامانا من غذای کمکی دخترم رو با فرنی و پوره سبزیجات شروع کردم

با فرنی اوکی بود ، اما پوره هویج انقد اوق زد تا بالا اورد

پوره سیب زمینی هم نخورد.

برای اینکه خوش غذا بشه تجربه اتون رو باهم به اشتراک میذارید؟ با چه چیزایی شروع کنم بهتره؟ چند بار در طول روز بهش غذا بدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوره هویج زود نیست ؟ 

فکر کنم اول باید غذاهای آبکی تر بدی 

مثل سوپ 

من که بهتره هیچی نگم چون بچه م به شدت بد غذاست 

ولی طبق چیزی که تو اطرافیان دیدم بهتره  دو ماه به غذاهای خودتون عادت بدی تا هر طعمی رو در آینده بخوره 

من وقتی بچه م شیش ماهه بود سوپ نمی‌خورد سرلاک میخورد منم یکی از راه هایی که امتحان کردم و جواب داد این بود که سرلاک و سوپ رو جدا می ریختم توی ظرف بعدش سرلاک رو میزدم یکم به لبش مزه میکرد میدید خوبه قاشق بعدی رو سوپ رو میریختم ته زبونش که خوب نچشه بعدش یه قاشق در میون سرلاک میدادم. سرلاک نوک قاشق، سوپ قاشق پر

این ینی هویج بهش نساخته و ندهزیریکسال اولویت با شیرهاگ نمیخوره ادیتش نکنروزی یبار کافیه

متشکرم 

ظرف فرنی رو به زور از دستم میکشه سمت دهنش که بخوره 😂

گفتم اگه همین فرنی رو به تنهایی ادامه بدم بد غذا شه

پوره هویج زود نیست ؟ فکر کنم اول باید غذاهای آبکی تر بدی مثل سوپ من که بهتره هیچی نگم چون بچه م به ش ...

دکترش گفت موردی نداره

الان که میگن به بچه از شش ماهگی همهههه چی به جز آلژن ها بدید 

متشکرم ظرف فرنی رو به زور از دستم میکشه سمت دهنش که بخوره 😂گفتم اگه همین فرنی رو به تنهایی ادامه بد ...

نه خب دوسداره بده بهش

چیزای دیگه امتحان کن

کدو حلوایی

کدو سبز

سیب زمینی

سیب درختی

مرع

بروکلی

به

گلابی

سرهرکدوم ۳روز بمون

بعدش میتونی ترکیبی کار کنی

مثلا داخل فرنیش کدو بریزی یا سیب پخته

یا مرع و سیبزمینی و هویج برنج باهم بپزی بدی

یا تک تک بدی

سیب زمینی خلال خورد کن بپز بزار جلوش بازی کنه بخوره

من وقتی بچه م شیش ماهه بود سوپ نمی‌خورد سرلاک میخورد منم یکی از راه هایی که امتحان کردم و جواب داد ا ...

ماش منم میتونستم سرلاک بدم

ولی چون به پروتیین گاوی حساسیت داره دکتر گفت فعلا بهش نده

نه خب دوسداره بده بهشچیزای دیگه امتحان کنکدو حلواییکدو سبزسیب زمینیسیب درختیمرعبروکلیبهگلابیسرهرکدوم ...

باشه عزیزم حتما اینایی که گفتی امتحان میکنم

خیلی خیلی ممنون

دکترش گفت موردی ندارهالان که میگن به بچه از شش ماهگی همهههه چی به جز آلژن ها بدید

درسته ولی بافتشو میگن اول یکم غلیظ تر از شیر باشه و رفته رفته غلیظ ترش کنید 

از روز اولم نباید زیاد داده بشه مثل روز اول یک قاشق غذا خوری روز دوم دو قاشق  و ....