2777
2789
عنوان

سربچه دوم اووردن باشوهرم بحث کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5781 بازدید | 151 پست
اتفاقا اینطوری آسیب میبینهانسان موجودی اجتماعیه، من اطرافم تک فرزند هست، دوتا هست، چهار پنج تا هم هس ...

دخترم بشدت اجتماعی وشاده وبا اعتماد بنفس جوری ک خیلی ازمادرا تومدرسه میکن دوس داریم دخترمون رفتارش مثش باشه

شما چون بچه نداری واقعا سخته برات می‌دونم یکی رو باید بیاری بالاخره اما اگه میخوای مشاوره برین کمک م ...

همسرم خیلی آدم عجیبیه 😂😂😂 عجیب خوب البته، انقدر که من ی وقتایی تاپیکهای بقیه رو در مورد شوهراشون میخونم تعجب می‌کنم 

برای همین میدونم وقتی میگه نمیخوام ی منطقی پشتش داره هرچند منطقش از نظر من قابل حله... ، دوران کودکی و نوجوونی سختی داشته و تروما های بچگیش هنوز باهاش هست، دلیل خیای از مخالفتش هم همینه و نمیخواد قبولنه اون کودکی سخت و داغون بابت مامان و بابای داغون خودش بوده و این ماجرا رو سخت میکنه

انقدر نسبت به بچه بی میله که خودمم ی وقتایی بیخیالش میشم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به دختر دارم خودش خیلی دوست داشت آبجی با دا اش داشته باشه فقط بخاطر دخترم که تنها نباشه و بچه دوم با هزار سختی و سقط الان باردارم چون خودم طعم مادر شدن چشیدم ولی دخترم تنهاست باید یکی می‌آوردم براش و تمام تلاش خودمو کردم انشاالله موفق باشم تا اخرش. هر کسی یه نطری داره نظر شوهر شما هم مثل منه من واقعا داشتم افسرده میشدم بخاطر تنهایی دخترم

اتفاقا اینطوری آسیب میبینهانسان موجودی اجتماعیه، من اطرافم تک فرزند هست، دوتا هست، چهار پنج تا هم هس ...

من خودم ی خواهر دارم به قدری ازش متنفرم و بدم میاد سالهاست که یک کلمه حرفی نزدم باهاش.فاصله سنی مون هم کمه بخاطر همین نمیخوام بچه ی اولم اسیبی ببینه باید وقتمو کامل در اختیارش بزارم که کاملا کمبودی احساس نکنه بعد ب فکر دومی باشم.اینو تو دور و ورم دیدم که اپلین بچه ها اسیب دیدن از اومدن بچه دوم مگر اینکه فاصله زیاد باشه بچه اول درک کنه

....
باورت نمیشه عین همین حرفاتو شوهرم بهم زد مخالف بچه دومه میگه نباید هدف از بچه دوم آوردن پر کردن تنها ...

واقعا درست میگه

واقعا آدم بالغ و سالم از نظر اجتماعی به نظرم کسی هست که بتونه توی تنهایی از پس کارای خودش بربیاد و روحیه خودشو حفظ کنه

البته تا قبل ۶ سالگی اولی ، فرزند دوم آوردن خیلی کمک میکنه 

هم به مادر و پدر هم به بچه ها 

ولی بعد ۶ سال زیاد فایده ای نداره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من خودم ی خواهر دارم به قدری ازش متنفرم و بدم میاد سالهاست که یک کلمه حرفی نزدم باهاش.فاصله سنی مون ...

منم باهات موافقم 

بچه یا باید آنقدر فاصله سنیش کم باشه که درکی از آسیب و توجه والدین و... نداشته باشه یا انقدر زیاد باشه که درک کنه مثلا خواهر کوچیکتر نیاز به توجه بیشتری داره

بچه ها با اختلاف سنی مثلا سه سال و پنج سال و... چون متوجه احساسات میشن اما درکی از تفاوتش ن ندارن، آسیب میبینن 

هرچند آسیب اجتناب ناپذیر هها اما وقتی این آسیب برات مهمه باید به فاصله سنی دقت کنی 

عزیزم مگه مابچه میاریم ک خیالمون ازپیریمون راحت باشه؟

نه بازم سر پیری پدرومادر همون بچه تک فرزند بهش ظلم میشه چون میخواد سربزنه رسیدگی کنه نمیتونه میخواد دکترببره بیاره نمیتونه خدای نکرده دورازجون شما باشه پدر و مادر فوت بشن بچه میمونه تنها 

گذشته از اون تک فرزندی یعنی یک عمر تنهایی یکی از خودت نیست حامی دلسوز یا هم بازی هم زبون بشه فردا بچه بیاری خاله دایی عمو عمه نداره 

منم باهات موافقم بچه یا باید آنقدر فاصله سنیش کم باشه که درکی از آسیب و توجه والدین و... نداشته باشه ...

من پیش خودم میگم شاید من بدجنس باشم شاید دو سه تا بچه اولی دیگه بدجنس باشن ولی کل بچه های فامیل که همه تو بازده زمانی 3 تا 6 سال دارای خواهر یا برادر شدن همه دارن میگن این چی بود برامون اوردن.وقتی اولی از اب و گل در بیاد و ابتداییش تموم شه بهترین موقع هست که بچه دوم بیاد .نه در حق اولی کوتاهی میشه نه دومی.

مثلا اولی کلاس اوله نیاز به تمرین و تکرار داره دومی یکیدو سالش باشه نیاز ب بازیگوشی و همبازی داره .منک توخودم نمیبینم همزمان به دوتا با کارای مختلف برسم 

....
حالا ما اگ بگیم گوش می‌کنی وقتی ب حرف شوهرت شریک زندگیت نیستی ب حرف ما غریبه ها گوش می‌کنی جل الخالق

ای بابا بعضی کاربرا فقط میاین ب هدف مخالفت با استاتر 

این بنده خدا تاپیک زده چطور همسرشو قانع و توجیح کنه ک بچه نیارن ن اینکه ایا بچه بیارن یا نع

واقعا فهمش خیلی سادس..

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
2810