مادرا دخترم دو سالشه الان طی یکساعت دو بار پی پی کرد شل بود و مقدارش خیلی خیلی کم.الان دیگه خوابیده ولی من احساس میکنم یه ذره بدنش از حالت طبیعی داغ تر هستش و تب داره.باید نگران باشم؟ چیکار کنم ؟ کمک لطفا من یه بارم بچم از اسهال استفراغ بیمارستان خوابیده واسه همین خیلی میترسم از این موضوع.راستی پی پی سبز نبوده اصلا
اولا پی پی نه و مدفوع بعدشم شاید یه چیز شل خورده اگه از اون نباشه شاید دوباره اسهال شده بدتر شد ببرید بیمارستان و دکتر
فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم من عاشق ویالونم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم من عاشق ویالونم.
برو داروخانه شیاف مخصوص تب بر بچه بگیر متناسب با سنش
نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️