2777
2789

طبیعیه شاید

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

طبیعیه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید ی سوال دارم اگه بخیه خوردبن چن روزه خوب شدین درد داشتید خیلی ؟

من ۵ روزه زایمان کردم خیلی حالم بده  

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

2805
ببخشید ی سوال دارم اگه بخیه خوردبن چن روزه خوب شدین درد داشتید خیلی ؟من ۵ روزه زایمان کردم خیلی حالم ...

قرصی که دکترنوشته بخور واسه دردت تا دوسه هفته بخور هر روز چون درد داری

هرهشت ساعت مفنامیک اسید بخور.ولی حتما برو دکتر بهش بگو قرص هورمونی میذه یکی دوتاشو بخوری سریع تموم م ...

نمیدونم چرا رشد موهای زائدم کم شده و از پرمویی در اومده 

قرصی که دکترنوشته بخور واسه دردت تا دوسه هفته بخور هر روز چون درد داری

قرص فقط سفلکسیم نوشته .

گفت شیاف بزار ک میزارن خوب نیسن بعد دوباره همونجور میسم.

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه