2777
2789
عنوان

شما بودین کدوم خواستگار❓

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 32 پست
حتی اگر قصد داشته باشه همون شهر زندگی کنه؟

من خودم با روستایی جماعت نمیسازم 

آداب و فرهنگشون اصلا قابل مقایسه با شهریا نیست

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزینه ۲ توی این شرایطی که گفتی بهترینه

گزینه ۳ رو کاملا حذف کن

گزینه ۲ نسبت به اولی هم اختلاف سن معقول رو داره هم به نظر من تخصص روان و اعصاب از دندان بهتره نسبت به آینده شغلی

مثلا کدوم دست و دلباز تره/ صبوری / خانواده دوستیاگر اگر سه تاشون اخلاق شبیه هم میبود ( فرض)مورد یک ب ...

گفتم

اولی و دومی سنتی هستن البته از آشناهای دور و شناخت زیادی نیست

سومی هم که گفتم کمک زیادی کرده

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
چرا

دوتای اول چون روستا هستن، فرهنگش با شهر اصلا یکس نیست و برای من ب شخصه قابل تحمل نیست، و همینطور برای اینکه سنتیه..من سنتی نمیپسندم

سومی هم بخاطر شرایط شغلیش و بخاطر عدم علاقه

گفتماولی و دومی سنتی هستن البته از آشناهای دور و شناخت زیادی نیستسومی هم که گفتم کمک زیادی کرده

کمک کرده باشه ، چه خصوصیات اخلاقی رو میشه ازش فهمید؟؟

مثلا ممکنه کمک کنه ولی چشم ناپاک باشه 

واقعا نمیشه گفت کدوم

هیچ کدوم رو نمیشه اولویت داد 

مگر اینکه بگی شوهر دندون پزشک بهتره یا روانپزشک

میگم دندون

تازشم یکی شخصیتش منعطفه و سنتی باشه هم کنار میاد ولی یکی دیگه نهسلیقه س واقعا من جای ایشون بودم با س ...

بعد میگن شوهر نیست

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

ولی دندون آینده شغلیه بهتری هست

تخصص روان و اعصاب یه تخصص پزشکیه روانشناسی نیست و نسبت به دندون که الان اشباع شده و به دندونپزشکای تازه فارغ التحصیل به این راحتیا مجوز مطب نمیدن رشته بهتریه به نظر من.

چون که من به واسطه بیماریم زیاد به مطب دکترهای روان و اعصاب مراجعه کردم

2810