2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ظرفشویی ندارمممم غذا هم اصلا غذای مونده نمیخوره هر وعده غذای تازه درست میکنم 🥲مامانم کنارم نیست کمک ...

از کجا میتونه بفهمه مونده ست.من خودم انواع خورشت ها رو درست میکنم تازه تنوع هم میدم.کارمندها اکثرا این ترفند رو دارن

الهی مامان نباشه سختت میشه.

اینجوری که خونه رو گند میگیرهمیتونه هفته ای ۳ بار تمیز کاری کنه یت مثلا یه روز جارو یه روز دستمال یه ...

باتوجه به خانواده خودم ک بیش از سه نفر هستیم و یک عضو نوجوان هم داریم ، گفتم

اسی ک کلا دوتا ادم بالغ ان ریخت و پاش چندانی ندارن

خاله زنک

وقتی میگی چرا قاطی زنا پلاسی معنیش واسه مرداس میشه این:

زنا در حدی نیستن که مردا بخوان حتی جوابشونو بدن شما با همین حرف اثبات کردی از مردا کمتری 

پس وقتی میخوای یه جبهه علیه یک ادم که همجنست نیست بگیری از پسوند خاله زنک استفاده نکن 

تو این دوران که تمام زنهای دنیا پیشرفت کردن یک عده از شماها  هنوز تو. دوران ماقبل تاریخ گیر کردین 

اینا توهین نبود باز برداشت بد نکنی حقیقت بود 

نه من دنبال مخ کسی نیستم چون خودم دارم خیالتون راحت

اینجا هیچ اقایی دنبال مخ زدن نیس خواهشا توجیح بشین اگه میخاستیم مخ بزنیم اینستا هم بهتر میشه مخ زد هم بیشتر پا میدن

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را
اینجا هیچ اقایی دنبال مخ زدن نیس خواهشا توجیح بشین اگه میخاستیم مخ بزنیم اینستا هم بهتر میشه مخ زد ه ...

اینا فکر کردن دهه شصتیا بیکارن بیفتن دنبالشون 

قبل حرف زدن فکر نمیکنن