2777
2789
عنوان

برگردم یا طلاق بگیرم

156 بازدید | 21 پست

من درحال طلاقم یه بچه هم دارم که پیش شوهرمه دلیلشم خیانت شوهرمه البته خیانت توجیه نداره امامنم کم میزاشتم وگیردادنای زیادیم وشک کردنای الکیم باعث میشد سوقش بدم به این کار

الان من مهریمو گذاشتم اجرا شوهرم اومد گفت این قدر پول میدم و طلاق بگیریم منم قبول کردم گفتم چ بهتر

(چون مهریم سکه هستش و قاضی براش ۶ ماه یبار بریده) و تبصره زد برا سالی یک سکه و از طریق عدم تمکین هم میتونه ازدواج کنه و طلاق نده و اذیت کنه خلاصهههه

وقتی گفت اینقدر مبلع میدم منم راضی شدم

الان شوهرم میگه برگرد و ابراز پشیمونی میکنه

گفتم الی حق طلاق بدی 

گفتم میدم اما یبار ضربه خوردم بجای مهریه سکه 

مهریه پول بزن

الان بنظرتون اینکارو کنم؟؟؟؟

وبرگردم اخرین فرصت و بخاطر بچم بدم؟؟

خونوادشم اومدن وسط و تعهد که ایندفعه ماادبش میکنیم واینا

شوهرمم ابراز پشیمونی میکنه

خونوادم میگن الی با مهریه سکه برگرد

شوهرم میگه اگ میخوای مهریت سکه باشه حق طلاق نمیدم و همون مهریه سکه میمونه

اما اگه حق طلاق میخوای مهریتو بجا سکه پول بزن حق طلاق هم میدم

این وسطم فامیلاش به شوهرم میگن زنتو طلاق بده بابا پول و بده و شرو کم کن اما شوهرم بهشون گفته نه زندگیمو میخوام

از طرفی منم خونوادم شدید مخالف برگشتم هستن

حالا قراره شوهرم ب پدرم زنگ بزنه معذرت خواهی و صحبت کردن از طرفی هم پدرم شوهرمو بللاک کرده نمیدونم چکارکنم

(چون شوهرم ب پدرم تو دعواهامون توهین کرده بود)پدرمم ازش ناراحته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برگشتن ربطی به تغییر مهریه نداره

من حق طلاق برام مهمه ک اگه بازم نتونستم به سازش برسم راحتر جداشم

شوهرم میگه اگ میخوای حق طلاق بهت بدم باید مهریتو پول بزنی

اما اگه حق طلاق نمیخوای مهریتو همون بزار سکه باشه

کسی ک میخاد زندگی کنه و زنو زندگیشو دوس داره جرا باید واسش مهم باشه ک مهریه سکه باشه یا پول نقد؟

خب میگه اگ حق طلاق نمیخوای بزار مهریه سکه باشه

نمیدونم دیگ ما ب طلاق رسیده بودیم منم با سکه دارایی هاشو توقیف کرده بودم و الان بخواد حق طلاق هم بده انگار میترسه

مهریه ت و کم نکن همون سکه بذار بمونه برا جدایی نمیگم فردا خدایی نکرده چیزی بشه از مهریه ت ارثت و میگ ...

یعنی مهریمو بزارم سکه باشه؟ 

پس حق طلاق چی؟؟چون بامهریه سکه بهم حق طلاق و نمیده