2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم برام قیافه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 43 پست
شاید داره هظم میکنهدلیلشو بپرس

پرسیدم میگه میخوای چکار کنم کولت کنم من گفتم نمی‌خوام کوان کنی چرا باهام سرسنگینی حرف نمیزنی نگام نمیکنی چقدر ذوق داشتم همه ذوقمو کور کرد بعد از ۶ذسال ازدواج بچه دار شدیم اینجوری می‌کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای اینکه مشت بزنی تو شکمت بشین باهاش جدی حرف بزن بگو اگه بچه نمیخوای میندازمش مشکلی ندارم

اگه بگم بندازمش قیامت میشع اگه بعدا هم بچه یجوری بیفته خیال می‌کنه از عمد انداختم 

2805
باور کنید دارم به این فکر میکنم تا زوده از ببین ببرمش من تحمل ندارم این دوران رو اینجوری بگذرونم

بنظرم اول بشین باهاش صحبت کن ببین چیشده شاید اتفاقی افتاده نمیگه بهت که نگران نشی ازش بپرس دلیل این بی توجهیش و دپرس بودنش چیه اگه قانعت نکرد بهش بگو من با این حجم بی توجهی نمیتونم بچه بیارم ولییی حتما باهاش حرف بزن تو نمیدونی چی توی افکارشه تا باهاش حرف نزنی و دلیل نخوای

بنظرم اول بشین باهاش صحبت کن ببین چیشده شاید اتفاقی افتاده نمیگه بهت که نگران نشی ازش بپرس دلیل این ...

باهاش حرف زدم هی میگم چته هی میگه هیچی میگم خو چرا اینجوری باهام رفتار می‌کنی میگه چکار کنم باهات میخوای کولت کنم دارم از غصه میمیرم انتظار داشتم از خوشحالی یه محله رو شیرینی بده ولی اینجوری مگه میشع آخه اون همه ذوق 😭😭

پرسیدم میگه میخوای چکار کنم کولت کنم من گفتم نمی‌خوام کوان کنی چرا باهام سرسنگینی حرف نمیزنی نگام نم ...

تحت فشارش نذار بذار یکمی دیگه خوب میشه

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂

2810