2777
2789
عنوان

قرمزشدن باسن کودک

107 بازدید | 17 پست

سلام، پسرم دوسالشه، الان میخواستم بشورمش، نمیذاشت خیلی گریه میکرد، پوشک شو. دراوردم، وسط پاهاش قرمز شده، خیلی، اب میریزم جیغ میزنه، دیگه پوشک نکردم، میخواستم بدونم چه پمادی برم بگیرم برایش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون، اره قرمز شده، اخ که چقدر گریه کرد، فکر کردم تو. پوشکش چیزی رفتع، کلی دعوا کردم با خانومم، میگ ...

پماده اب رواتیشه لایه نازک بزنین شبم پارچه نخی بزارید روپوشکش.کلا کالاندولا هم بزنین  همیشه پیشگیری میکنه

شاید با شامپو بدن فیروز اگر تو خونه داری بشوری خوب بشه زینک کالاندولا یا هر پماد سوختگی حتی به بعضیا ...

شامپو که داریم، اره همین زینک، کالاندولا همه پیشنهاد دادن، دارم میرم بگیرم براش،، کلی باهاش گریه کردم، منم، خانومم میکه ندیدم، میگم نمی بینی جیغ داره میزنه طفلک، دعوا کردیم، نذاشتم پوشک کنه، بچه رو، میگه الان شده،،