2777
2789
عنوان

ظاهر شوهرمو دوست ندارم و به دلم نمیشینه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 84 پست
مرسی فداتشم تو۳ماه۱۷کیلوکم کردم۷مهرسقط شدن دکترگفت تا۶ماه اقدامنکنین

شما بچه دار میشی حتما.اگه نشدی بیا یقه منو بگیر🙂من مطمئنم.این کامنت باشه به یادگار.سال دیگه این موقع بیا ببینش.

شما بچه دار میشی حتما.اگه نشدی بیا یقه منو بگیر🙂من مطمئنم.این کامنت باشه به یادگار.سال دیگه این موق ...

الهی خدااز زبونت بشنوه مرسی ازت❤

بچه داربشم میشن تنها هم خونی که

تو این دنیا دارم🥲🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قد چیزی نیس قبل ازدواج زیادش کنیم بعد ازدواج کملاغری ژنتیکی هم قبل ازدواج مشخصهدر کل چیزی که قبل ازد ...

نه گفتن قد متوسطه

نظرشون روی لاغری بود

با باشگاه هم خیلی تغییر در بدنشان ایجاد میشه یا مکمل ها و..

این که هر راه هی اسی  میگه قبول نمی کنه حرسمو در اورد

خوب مرد حسابی چی میشه به خودت بیای دل زنی گرم بشه بهت

نه گفتن قد متوسطهنظرشون روی لاغری بودبا باشگاه هم خیلی تغییر در بدنشان ایجاد میشه یا مکمل ها و..این ...

شاید چاق نشه کلا گلم. به هر حال بهترین راه حل اینه قبل ازدواج کسیو انتخاب کنیم حداقل به دلمون بشینه. اینطوری اینقدر درگیر نمیشیم. در کل مقصر آقا نیس عزیزم. اگر بهداشت و لباس پوشیدنش و رعایت می‌کنه یعنی آدم بی‌خیالی نیس و مرتب بودن جلوی همسرش براش مهمه . ولی خب یه سری چیزا دست آدم نیس دیگه. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.