2777
2789
عنوان

ظاهر شوهرمو دوست ندارم و به دلم نمیشینه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 84 پست
من دوقلوداشتم ۱۳هفته سقط شدنکورتاژم کرد دکتر من میشم؟🥲🥲

عزیزم اولا ک همه چی دست خداست دوما چرا نشی شما ک سرخود کاری نکردی و زیر نظر متخصص بودی

الهی به وقتش دامنت سبز سبز بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟ممکن بعدسقط دیگه باردارنشیم؟

ببین سوای بحث علمیش.من بار ها دیدم و شنیدم و به یقین رسیدم سقط اگر عمدی باشه دیگه بعدش یا طرف بچه دار نشده یا مشکلات فراوان تو زندگیش اومده یه جور ناشکری به حساب میاد.

برای منم لاغره و قدش بلند نیست

وقت باشگاه هم نداره فعلا

ولی مرد خوبیه به نظرم همین خوب بودن خوش اخلاق بودن متعد بودن مهربون بودن مهم ترینه

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـوَ: ای آن ک جز او امیدی نیست...»🕊💚
چرا شوهرش به خودش بیاد؟ عزیزم چیکار کنه؟ قدشو بلند کنه ؟ اگر استعداد چاقی نداره و هیچ جوره چاق نمیشه ...

این نظر شماست

من اینطور فکر نمیکنم

این مشکل قابل حل شدن ه

حالا اگر یه خانوم هم بود و به خودش نمی رسید.  نمیدونم چاق و ساخته بود

این حرفو میزدید

شوهرش با زبان بی زبانی هم هر کاری برای خانوم کرده باشه

چرا باید همه چیزو تحمل کرد و حلش نکرد؟ 

مرسی😭

عزیزم منم از دوتا ۸ ماهه تا حاملگی پوچ و خارج از رحمی رو تجربه کردم ولی خدارو هزار هزار مرتبه شکر دوتا گل قشنگ الان دارم توکلت فقط به خدا 

ناشکری هم نکنین و هم دیگرو دوست داشته باشین 

خطاب به استارتر  

عزیزم منم از دوتا ۸ ماهه تا حاملگی پوچ و خارج از رحمی رو تجربه کردم ولی خدارو هزار هزار مرتبه شکر دو ...

الهی💔🥲

خداروشکرررررررالهی خیرشونوببینی🤲

همو خیلی دوس داریم چشم🫂

این نظر شماستمن اینطور فکر نمیکنم این مشکل قابل حل شدن هحالا اگر یه خانوم هم بود و به خودش نمی رسید. ...

قد چیزی نیس قبل ازدواج زیادش کنیم بعد ازدواج کم

لاغری ژنتیکی هم قبل ازدواج مشخصه

در کل چیزی که قبل ازدواج هستیم دغل بازی نیس طرف دیده و سنجیده و جواب داده

این حرف شما درباره چیزاییه که قبل ازدواج نبوده و یهو ظاهر شده و ممکنه طرفمون خوشش نیاد که می‌تونه محترمانه بگه. 

خب ایشون میگه قدش کوتاهه این قابل تغییر نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2810