2777
2789
عنوان

🌷🍃 ختم سوره یس 🍃🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 1664 بازدید | 177 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@mahsa826 @شکیبازندگی سلام عزیزان تمایل به شرکت در چله یس دارید ؟

بله عزیزم 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
@mahsa826 @شکیبازندگی سلام عزیزان تمایل به شرکت در چله یس دارید ؟

اسم منم بنویس منم دعاکنین چندروزدیگه دادگاه طلاقمه ختم به خیربشه باشوهرم اشتی کنم دوتابچه دارم نگران اونام 😔😔🥺🥺انشاالله حاجت رواشین ❤️❤️

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
سلام بله چه جوریه!؟

سلام خوش اومدین💕 چله هست ، روزانه همه مون سوره یس میخویم تا چهل روز ( حالا ممکنه یکی دو روز از چله بیشتر باشه )

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
اسم منم بنویس منم دعاکنین چندروزدیگه دادگاه طلاقمه ختم به خیربشه باشوهرم اشتی کنم دوتابچه دارم نگران ...

سلام عزیزم خوش اومدین 💕 ان شاءالله بهترین ها براتون مقدر بشه

سلام دوستان 🌹

جهت یادآوری منشن تون کردم ☘️ دوشنبه ( هفتم آبان ) روز اول ختم سوره یس هست . عزیزان من برای نظم بهتر ، تاپیک رو قفل میکنم و هر شب پست مربوطه رو ارسال می کنم و شما لایک بفرمایید.💕

دوشنبه روز اول چله مون هدیه به امام زمان (عج) هست بدین ترتیب بعد از قرائت سوره یس ، هفت مرتبه میگیم : اللهم عجل لولیک الفرج 🍃

به زودی لیست اعضا رو میذارم 🌺

@آسمان7    

@70alna    

@مامان_محمدمحسن    

@mamanyasnajoooooon    

@ارورا۲    

سلام دوستان 🌹

جهت یادآوری منشن تون کردم ☘️ دوشنبه ( هفتم آبان ) روز اول ختم سوره یس هست . عزیزان من برای نظم بهتر ، تاپیک رو قفل میکنم و هر شب پست مربوطه رو ارسال می کنم و شما لایک بفرمایید.💕

دوشنبه روز اول چله مون هدیه به امام زمان (عج) هست بدین ترتیب بعد از قرائت سوره یس ، هفت مرتبه میگیم : اللهم عجل لولیک الفرج 🍃

به زودی لیست اعضا رو میذارم 🌺

@ایگار85    

@999fateme    

@najmekhatoon    

@goli199h    

@dordone98    

2810