2777
2789
عنوان

🌷🍃 ختم سوره یس 🍃🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 176 پست
من زهرا هستم اسم منو بنویس عزیز من وقتی لیست آماده شد رو کاغذ می‌نویسم اسم هارو منظورم اینه تایم ندا ...

نه ایرادی نداره هر چند روز تشریف بیارید پست مربوطه من رو لایک بفرمایید شاید لیست تغییر کنه

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
میشه به من یه توضیح بدی منم میخوام شرکت کنم کی ها خونده بشه شرایط خاصی داره؟ تو پریودی میشه خوند من ...

سلام ، از هفتم آبان هر روز میخونیم تا چهل روز (ممکنه چند روزی با توجه به استقبال ، از چله بیشتر بشه) تو پریودی اشکالی نداره فقط به آیه های قران دست نزنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، از هفتم آبان هر روز میخونیم تا چهل روز (ممکنه چند روزی با توجه به استقبال ، از چله بیشتر بشه) ...

باشه عزیزم  اسم منم بنویس زهرا 

انشاالله  چهل روز بعد بیام بگم نی نی تو دلم هیچ مشکلی نداره سالمه  😍♥

بعد ببخشید هروز به اسم یکی بخونیم؟ 

اسم هاشون روکامل نوشتین  منو ریپ بزنین  بیام یادم نره بنویسم هروز بخونم به نیتشون 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

سلام عزیزم من 5تا اسم بنویس

سلام عزیزم چله هست یعنی روزی پنج بار باید بخونید تا چهل روز و بیشتر 

گفتم شاید اشتباه متوجه شده باشید🥰

باشه عزیزم اسم منم بنویس زهرا انشاالله چهل روز بعد بیام بگم نی نی تو دلم هیچ مشکلی نداره سالمه 😍 ...

چشم حتما بهتون اطلاع میدم

ان شاءالله حاجت روا و عاقبت بخیر بشید ♥️

سلام عزیزم چله هست یعنی روزی پنج بار باید بخونید تا چهل روز و بیشتر گفتم شاید اشتباه متوجه شده باشید ...

ن متوجه ام

فقط تو روبیکایی جایی گروه بزنید ک بدونیم همه میخونن

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
ن متوجه امفقط تو روبیکایی جایی گروه بزنید ک بدونیم همه میخونن

تمام ختم های ما توی نی نی سایت هست ، ان شاءالله همه میخونن نگران نباشید 🥰 

تمام ختم های ما توی نی نی سایت هست ، ان شاءالله همه میخونن نگران نباشید 🥰

باشه عزیزم قبول باشه حاجت روا بشیم هممون🌹

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
2810