2777
2789

به نظرم نبری بهتر یک سال دیر بره بزرگ تر عقلش بیشتر میرسه اعتماد به نفسش میاد پایین سن کم بره و یاد نگیره

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم نبری بهتر یک سال دیر بره بزرگ تر عقلش بیشتر میرسه اعتماد به نفسش میاد پایین سن کم بره و یاد ...

آخه فقط واسه ۵روز؟خیلی علاقه داره از سه سالگی همش بهونه مدرسه رو میگیره یه جوری باحسرت میگه وبه بچه های دیگه نگا میکنه انگار که ....فعلا قبولش کردن میگن قرار طرح جدید بیاد که قبول کنن مربیش که میگه هوش واستعدادش الان در حد کلاس دوم وسوم

واقعا؟ خداکنه

آره فقط اگه دولتی بخوای بنویسی اگه ظرفیتشون پر نشده باشه مینویسن غیرانتفاعی هم که مینویسن .اتفاقا همسر من معلمه از مدیرشون پرسیده بود اونم از مسیول ابتدایی آپ منطقشون پرسیده بود گفتن میشه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

من نشنیدم این طرح رو ولی چه عجله ای بچه رو زود بفرستی

خودش دوس داره والا من اصلا عجله ندارم.اولین روزش انقد گریه کرد که چرا انقد زود تموم میشه چرا درس وکتاب نمیارن برامون بخونیم. اغلب بچه ها گریه میکردن که نمیریم مدرسه ولی دختر من گریه میکرد که چرا کتاب نمیارید بخونیم  

2810