2777
2789
عنوان

بچه ها برای فرم سلامت روان دانشگاه راستش بگم یا ن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 64 پست

ضمنا این فرم فرمالیته هست و اصلا نیاز نیست راستشو بگی حتی دوستم دانشگاه ازاد رشته مهندسی صنایع قبول شده گفتن این فرمو پر کنه و اصلا چیز خاصی نیست و نیازیم به صداقت در جواب دادن نداره و از امسال برای ثبت نام به صورت روتین میگن پرش کنید. ببین مثلا اگه بگی سابقه خودکشی یا افسردگی داری اصلا کسی حاضر نیست استخدامت کنه، یا اگه هیچ خطایی در حین کار ازت سر نزنه و اتفاقی بیفته بازم از این سابقه علیهت استفاده میشه و میگن سهل انگاری کردی، یا خدایی نکرده کسی قصد جونتو کنه میگن این قبلا خودکشی کرده و الانم حتما خودکشی بوده و هزار مورد دیگه.... 

نه قربونت نکن عزیزمیادته گفتی واسه فوریت پزشکی واسه خاطر قد ردت کردن الان اگر بهشون بگی دوباره سرت م ...

چشم اجی گلم حواسم هست ممنونم ازت راستش نمیگم ممنونم از همتون 🤗😍💚

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضمنا این فرم فرمالیته هست و اصلا نیاز نیست راستشو بگی حتی دوستم دانشگاه ازاد رشته مهندسی صنایع قبول ...

ن نمیگم گل مگ خرم اخه..... فقط ب خاطر این پرسیدم گفتم شاید انتقالی بدن شهر خودم

ولی راست میگین چشم دست گلتون درد نکنه ب بهترین شکل پرش میکنم🤗😁💚 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ممکنه بشه ازش استفاده کرد و انتقالی گرفت شهر خودت ؟؟؟ بعدش مشکلی برای درست پیش نیومد؟؟؟

من اون دوران به این قضیه فکر نکردم.حالا امتحان کن یه پرس و جو کن ببین قبل تو کسی بوده انتقالی گرفته باشه راهش چجوریه.مثلا شاید یکی از جیرفت باشه که کرمان قبول شده باشه میتونیم جاتونو عوض کنین

عزیزم یک سوال داشتم ازت ممنون میشم راهنمایی کنی.شما برا زیست درسنامه ی خیلی سبز یا کلا درسنامه بقیه ...

برای زیست گلم من تست پینوکیو زدم 

اول فرهمندنیا فیلم میدیدم بعدش تست از پینوکیو

نزدیک های کنکورم تسنای قلم چی

لازم نیست اینا را بگی، بله برات دردسر میشه توی استخدامی و ...

ب بهترین شکل جوابشون رو دادم😁

من اون دوران به این قضیه فکر نکردم.حالا امتحان کن یه پرس و جو کن ببین قبل تو کسی بوده انتقالی گرفته ...

نمیدونم راستش شرایط انتقالی چحوری هست آبجی من ک تستش خوب جواب دادن ترسیدم برام بد بشه 

واسه شماها بد شد ؟؟

برای زیست گلم من تست پینوکیو زدم اول فرهمندنیا فیلم میدیدم بعدش تست از پینوکیونزدیک های کنکورم تسنای ...

تستای قلمچی ینی کتاباش؟ یا آزموناشو جواب میدادی؟

بعد شما آزمون قلمچی هم شرکت کرده بودی؟

واینکه منابع زیست شیمی فیزیک ریاضیتو اگه بگی ممنون میشم🥲

همه چیز رو خوب بزن. دنبال دردسر نباش.

خوب زدم هنه رو

تستای قلمچی ینی کتاباش؟ یا آزموناشو جواب میدادی؟بعد شما آزمون قلمچی هم شرکت کرده بودی؟واینکه منابع ز ...

من آزمون پول نداشتم اجی ن کتاباشو نزدم فقط ازموناش اونم ن هنه رو 

فقط آزمونهای جمع بندیش رو 

ازمون دانلود میکردم تو خونه میزدم