2777
2789
عنوان

شمالیا چجور آدمایی هستن🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 126 پست

من جاریم اصفهانیه 

از دست و دلبازیش نگم 

همسرم ترکه هیچ مدل تعصب بیجا ندارن هیچ محدودیتی ندارن برای من

باید اینو بفهمیمم که قومیت هیچ تاثیری تو ذات آدما نداره 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم شمالی بود واقعا بی غیرت بود

شوهر دختر خالم شمالی بود ۵ بعد از ازدواجش زنش  هنوز موس مدس می کرد طلاق بگیر برگرد به خودم، ما که خیلی بد می دونیم ولی نمی دونم این اقا چرا نه به شخصیتش نه هیچیش بر،نمی خورد 😐🥴

برادرم ۱۵  سال  مازندران بود  مرتب  میرفتیم ؛ مردم شمال  بد نیستند بی غیرتی هم از  مردهاشون ندیدیم   ولی   اصلا  اهل  دل سوزاندن برای دیگران  و   کمک  کردن نیستند جنس ادمهایی که خونسرد هستند اهل  شفقت نیستتد فقط همین ...کسی شمال  میره  باید خیلی خودش بپاد کارش به شمالی ها نیفتد    

ولی زنهای شمالی خیلی کاری و خوش سلیقه ان....آشپزخونه عالیه

آرههههه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ما یه دوست خانوادگی داریم رفتیم خونه شون وقتی که فرداش می‌خواستیم حرکت کنیم سوار ماشین که شدیم دوست ...

فیلمشونه ماهم‌شمالی هستیم عموم هر کسی براش سودی داره یا میخواد بعدا ازش سودی بدست بیاره  براش فیلم بازی میکنه ،من خودم مرد شمالی دوستندارم خیلی دروغگو و ریا کارو زبون بازن ،این شاخ مجازیو میبینم اونم شمالیه برای اینکه فالورش بالا بره و ویوی اینستا و یوتیوبش بالابره دقیقا زبون میریزه و ریا کاری میکنه ما که خودمون شمالی هستیم میفهمیم 

بعضیا چقدر کوته فکرن شمالی نیستم ولی دوستان شمالی زیادی دارماتفاقا مردای خانواده دوست دارن واز سر هم ...

من شمالیم همین چند وقت پیش این پسره شاخ مجازی شمالی مازندرانی هست به زنا توهین کرد و اون دختر بدبختو تو اینستا ابروشو برد درصورتی که خودش خیلی راحت از دختر بازیاشو کثافت کاریاش میگه 

دقیقا همه بهش گفتن ضد زن‌هست و به کلی سازمان حقوق بشری شکایتشو کردن بعنوان مرد ضد زن 

تو اینستا هست و دقیقا مردای فامیل ما همینطورن اصلا برای زن ارزشی قائل نمیشن و از زن خیلی کار میکشن فقط ریاکار و زبون باز و چاپلوسن

این پسر شمالی شاخ مجازی دقیقا مردای فامیل ما ،ماهم مازندرانی هستیم، اکثر مردای شمالی با زبون بازی بقیه رو خر میکنن ،کاش همیشه حقیقتو بگیم

فیلمشونه ماهم‌شمالی هستیم عموم هر کسی براش سودی داره یا میخواد بعدا ازش سودی بدست بیاره براش فیلم ب ...

نه عزیزم بعداز چند سال همو دیدیم الانم که یک سال و نیم گذشته دیگه ندیدیم همدیگه رو. والا نمیدونم چی بگم🙂

خانواده همسر من شمالی و رشتی هستند....متاسفانه اون قدر بی غیرت اند که حاضرند به هر قیمتی زنشون خرجشون رو بده...خیلی تنبل اند و بداخلاق و عصبی و بددهن....به شدت بقیه اقوام رو تحقیر می کنند و خودشون رو بالا می برن...از لحاظ روانی آدمهای نرمالی نیستن و مدام در حال سرک کشیدن تو زندگی بقیه ان