2777
2789
عنوان

دوس دارم بمیرم

131 بازدید | 8 پست

بچمو ۳۶ هفته بدنیا آوردم نتونستم شیر خودمو بدم شیرخشک دادم توجهم بهش کمه‌.مهمون باشه یا نباشه اولویت کارای خونه است بعد بچه .احساس زیادی بهش ندارم

حالم بده 

دارم گریه میکنم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

طبیعیه آدم حس میکنه مثل فیلمای اینستا دائم عاشقونه پیش بچه باشه و کمبود از جانب ما هست 

بخاطر هرموتا و افسردگی بعد زایمانه 

نگران نباش هممون همینیم نوزاد بیشتر خوابه مراقبت خاصی جز شیر و پوشک و اروغ گرفتن نمیخواد پس تایم کوتاهیم میگیره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه آدم حس میکنه مثل فیلمای اینستا دائم عاشقونه پیش بچه باشه و کمبود از جانب ما هست بخاطر هرموتا ...

زودتر بدنیا آوردنش شیر مادر ندادم بهش.۶ ماهش تمام شده و من هنوز غذای کمکی شروع نکردم

تا بخواد بزرگ بشه معلوم نیست دیگه چ بلاهایی سرش میارک

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
زودتر بدنیا آوردنش شیر مادر ندادم بهش.۶ ماهش تمام شده و من هنوز غذای کمکی شروع نکردمتا بخواد بزرگ بش ...

خوب شروع کن ی قاشق دو قاشقه اوایل زیاد سخت نیست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
همینکه بخاطر اینکه به اون فکر نمیکنی و نمیتونی براش وقت بذارب داری گریه میکنی یعنی خیلیی دوسش داری و ...

وجدان درد دارم 

اگه کاری میکنم برای اینه ک عذاب وجدان نداشته باشم 

همین💔

الان چند وقتشه من تا چند ماه اینجور بودم. افسردگی پس از زایمان دلیلش هست

چند روزه رفتیم تو ۷ ماه 

تصور میکردم خیلی با احساس باشم دلم برای بچه ضعف بره

مثل همسرم 

اما اینجوری نیستم 

خیلی بیخیالم

بی احساسم 

بچه گریه کنه سریع نمیام پیشش

نمی‌دونم چ‌مرگمه