2777
2789
اره واقعا خوبه خوشحالی منم به چیزیی بستگی نداره اصلا نمیتونن خوشحال باشم حتی اگر کل دنیا هم داشتم حا ...

باید ب خود شناسی برسی

انسانی ک به خودشناسی نرسه هیچی از زندگی

نمیفهمه

حسین اُرا رو فالو کن گوش کن میتونه کمکت کنه

من اینستا ندارم

تو گوگل بزن حسین عرب زاده پیجش رو پیدا کن

یوتیوب یا اینستا یا پادکست هاش رو گوش کن

من کتاب زیاد خوندم اما این ادم هم خیلی خوبه

کمکت میکنه

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بهم پیام میداد💔

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

کارمند بانک

منم قفلی این روزام خیلی بهش فکر میکنم البته هنوز لیسانس نگرفتم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

شغلم دوست دارم فقط کاش حقوقم دو برابر بود و با کسی که دوسش داشتم و دوستم داشت تو یه شهر خنک و جنگلی زندگی میکردم مثل ساری یا آمل یا کیاسر یا سواد کوه یا شهسوار

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

من از شرایط الآنم خداروشکر راضی ام فقط ای کاش به جای ی شهر بزرگ و بی سروته تو یک شهرستان کوچک بزرگ میشدم ازدواج میکردم ی خونه حیاط دار ویلایی داشتم و همه فامیل و خانواده تو همون شهر بودیم ساکت و آروم 

حالم از آپارتمان بهم میخوره از ترافیک و شلوغی شهرای بزرگ بدم میاد احساس میکنم روحم خستس 

وگرنه از شغل خودم و شوهرم راضی هستم و حتما بچه سوم هم میاوردم ولی تو این قلک های آپارتمانی واقعا سخته

من راضی هستم همین الان و خوشحال یه خونه که مال خودمه هرچند از نطر بعضیا ایراد داده دو تا بچه سالم ک باهوش یه همسر خوب و کاری و خودم یه خانم خونه که خیلی دوستش دارم خانم خونه بودن رو. آرامش خانم خونه بودن ک اینکا همیشه دور و بری هام اگه به مشکل بخورن یاد من میفتن خیلی خوشحالم میکنه چون حس مفید بودن دارم

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره

ی خونه حیاط دار همکف بدون همسایه تو یک شهر کوچک دنج توی یک روستا اطراف همون شهر هم درس میدادم 

تو شعرای بزرگ هر کلاس چهل دانش آموز از چهل فرهنگ و شهر مختلف هستن 

به نظرم تربیت بچه تو شهرهای بزرگ هم سخت تره 

توقعات بچه ها تو شهرستان خیلی کمتره و قانع تر هستن

من که واقعا خستم از مشهد