2777
2789
عنوان

شهریه پیش دبستانی چنده

234 بازدید | 30 پست

کسی می‌دونه شهریه مهد یا پیش دبستانی چنده 

دوستم تعریف میکرد می‌گفت دوتا قسط چهار تومنی دادم 

میخواستم بدونم زیاد داده یانه؟ البته نپرسیدم دولتی هست یانه یا غیرانتفاعی 

دولتی هم پول میگیرن اگر آره چند مثلا ؟ 

تهران ده تا شانزده دیدم

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش دبستانی دولتی نداریم من پرسیدم،دخترمو میخواستم بنویسم گفتن۳۵۰۰پیش بدید ۱۵تومن هم چک که تااسفندتسویه بشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

شهر ، منطقه و امکانات ، سطح آموزش و لول بندی اون مرکز از نظر آموزش پرورش مهمه 

پسر من سه سال پیش پیش دبستانی اش شد ۱۲ تومن

اینجا دولتی نداریم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

غير انتفاعي هستن معمولا و اينجا تا١٠يا١٥ بود

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

خیلی خوب بوده قیمتش

واسه ما ۱۸ تومن شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
2810