2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوففففف من امروز دوستم اینجوری نگام کرد😱چرا انقد لاغر شدی!

وااااای.😕

نگاه خودت از خودت راضی باش همچی حله( که من نیستم ) . اگه راضی نباشی هم پس سعی کن یکم پرتر بشی نه به خاطر حرف اونا به خاطر خودت ( مثلا من دارم سعی میکنم لاغر شم )

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

چرا قدت اینطوره ؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سرد و پرخاشگر وقتی نوجوون بودم بهم گفتن

وای سرد رو بمنم خیلی میگن

من سرد نیستم فقط با همه ادما یا تو جاهای شلوغ نمیتونم گرم بگیزم بخاطر همینم بهم میگن سرد و خشک بعضیا میگن بی احساس😑💔

وای سرد رو بمنم خیلی میگنمن سرد نیستم فقط با همه ادما یا تو جاهای شلوغ نمیتونم گرم بگیزم بخاطر همینم ...

اره دقیقا منم😂 توقع دارن همه مثل خودشون باشن سریع بپرن بغل همه

نمیتونن درک کنن ادما با هم فرقققق دارن 

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
واوووووو بهت گفتن قدت چرا اینطوره ؟تف بهشون عه

بله . 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶