2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم حرف نزدن بچه

314 بازدید | 39 پست

وای دارم دق میکنم دیگ.. پسرم۱۹ماهشه حرف نمیزنه اصلاااا همکاری نمیکنه.. فقط چنتا کلمه میگ... بابا، کو، کی، توپ، کیک،احمد(اسم باباش)،... قبلا جندبار مامان، هاپو، الو، میگف ک اونارو نمیگ دیگ... نمیدونم چیکارکنم هرکی میرسه میگ پسرت حرف نمیزنه هنوز.... همه چیو بلده همه کارمیکنه و متوجه میشه، خیلییییی باهوشه نمیدونم جرا حرف نمیزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجله نکن بعضی از بچه ها دیر حرف زدنو یاد میگیرن بعضیام دیر دندون درمیارن پسرعموم تا دو سالگی هیچی بلد نبود همه میگفتن آخی این بچه لالِ حتی مامان‌بزرگم همه جا رو پر کرد بچه فلانی لالِ حالا ماشاالله بچه ایقد وراج ک همه از دستش کلافه ان

ول کن خواهر همونا رو که میگه یعنی مشکلی نداره خواهر زاده من 3 سالگی حرف زد الان باید بگیم یه لحظه سا ...

اخه هرکی میبینه میگ بچت چرا حرف نمیزنه.. من خیلی موز و بستنی دادمش همه میگن مقصرتویی موز و بستنی دیرزبون بچه رو باز میکنه

از چندماهگی یادگرفت دخترت

فک کنم بیست ماهگی 

ولی دیگه شروع شد انفجاری 

تو روز چندین کلمه جدید میگفت جمله های دو کلمه ای میگفت سریع هم جملات سه کلمه ای رو بعد چند روز شروع کرد

عجله نکن بعضی از بچه ها دیر حرف زدنو یاد میگیرن بعضیام دیر دندون درمیارن پسرعموم تا دو سالگی هیچی بل ...

پسرم۱۵ماهگی دندون دراورد خیلیییی دیر بود... ۵ماهگی قشنگ نشست و۱۱ماهگی راه رفت اما دیر دندون دراورد و دیر حرف افتاده

ای بابا دق نکن چه عجله ای داری پسرداییم ۴ ۵ سالشه هنوز روون نیس از تو که ۱ سال و خوده ایه تو خونه باهاش صحبت کن زیاد بهش اجازه صحبت و درمورد موضوعات مختلف ازش نظر بخواه بزرگ تر شد صحبت کرد جلو صحبت شو نگیر که بی سر و زبون میشه

2810