2777
2789
عنوان

استخدامی آموزگاری نخوندن

105 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها شما چجوری برنامه ریزی میکنید من هی میخوام بگم از فردا شروع میکنم ساعت رو میزارم رو زنگ باز از خواب بیدار نمیشم 

خدایا شکرت

منم برای دریای دانشگاه همین مشکلو دارم 

تازه هی میام تو گوشی اگه راهی بلدین بتونم گوشی را کمتر کمتر کنم بگین 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برای دریای دانشگاه همین مشکلو دارم تازه هی میام تو گوشی اگه راهی بلدین بتونم گوشی را کمتر کمتر ک ...

یه برنامه هایی هست نصب میکنی، از یه تایمی دیکه اجازه نمیذه استفاده کنی از گوشی. دقیق نمیدونم سرچ کن دانلود کن

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
منم برای دریای دانشگاه همین مشکلو دارم تازه هی میام تو گوشی اگه راهی بلدین بتونم گوشی را کمتر کمتر ک ...

من گوشی واسم مهم نیست ولی از خواب بیدار نمیشم خیلی بده 

خدایا شکرت
نمیتونم آخه بچه کوچیک دارم فقط وقتی خوابه میتونم

تایم خوابت باید کافی باشه در کل که انرژی داشته باشی بخونی.

برنامه و کارایی که میخای انجام بدی شب قبل از خواب بنویس. موقع الارم خوردن تاثیر داره. همه کارات رو بنویس حتی کارای خونه.با درسای اسون تر شروع کن. و ساعت مطالعه پایین. کم کم دستت میاد چیکار کنی

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
خاستکارام همه میرن میترسم مجرد بمونم

خب برن به درک نترس مجرد نمیمونی هروقت قسمتت باشه مطمئن باش میشه الان اگر آزمون رو بخونی و قبول بشی مطمئن باش خواستگارای بهتری هم میان 

اول درستو بخون تا وقت داری قبول شو وقت واسه ازدواج هست بعد ازدواج میکنی وقت نمیکنی درس بخونی 

خدایا شکرت
تایم خوابت باید کافی باشه در کل که انرژی داشته باشی بخونی.برنامه و کارایی که میخای انجام بدی شب قبل ...

باشه از امشب همین کارو میکنم امیدوارم بتونم بخونم 

خدایا شکرت
خب برن به درک نترس مجرد نمیمونی هروقت قسمتت باشه مطمئن باش میشه الان اگر آزمون رو بخونی و قبول بشی م ...

اخه ۲۶ سالمه . یعنی کسی که قسمتم باشه میاد؟؟

ممنون از نصیحتت 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

اخه ۲۶ سالمه . یعنی کسی که قسمتم باشه میاد؟؟ممنون از نصیحتت

سنت ک زیاد نیست بابا آره مطمئن باش به موقع میاد واست ی مورد خوب تو فقط درس بخون و فعلا فقط به فکر قبولی باش اصلا به خواستگار فکر نکن اصلا اون موقع میبینی وقتی انتظارشو نداری چجوری خواستگار خوب میاد واست 

خدایا شکرت
یه برنامه هایی هست نصب میکنی، از یه تایمی دیکه اجازه نمیذه استفاده کنی از گوشی. دقیق نمیدونم سرچ کن ...

وای من یه بار اونو زدم گوشیم قفل شد مث سگ پشیمون شدم قفل شده بود هر کار میکردم باز نمیشد بغض کرده بودم 😂😂

2810