2777
2789
عنوان

استخدامی آموزگاری نخوندن

106 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها شما چجوری برنامه ریزی میکنید من هی میخوام بگم از فردا شروع میکنم ساعت رو میزارم رو زنگ باز از خواب بیدار نمیشم 

خدایا شکرت

منم برای دریای دانشگاه همین مشکلو دارم 

تازه هی میام تو گوشی اگه راهی بلدین بتونم گوشی را کمتر کمتر کنم بگین 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم برای دریای دانشگاه همین مشکلو دارم تازه هی میام تو گوشی اگه راهی بلدین بتونم گوشی را کمتر کمتر ک ...

یه برنامه هایی هست نصب میکنی، از یه تایمی دیکه اجازه نمیذه استفاده کنی از گوشی. دقیق نمیدونم سرچ کن دانلود کن

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
منم برای دریای دانشگاه همین مشکلو دارم تازه هی میام تو گوشی اگه راهی بلدین بتونم گوشی را کمتر کمتر ک ...

من گوشی واسم مهم نیست ولی از خواب بیدار نمیشم خیلی بده 

خدایا شکرت
نمیتونم آخه بچه کوچیک دارم فقط وقتی خوابه میتونم

تایم خوابت باید کافی باشه در کل که انرژی داشته باشی بخونی.

برنامه و کارایی که میخای انجام بدی شب قبل از خواب بنویس. موقع الارم خوردن تاثیر داره. همه کارات رو بنویس حتی کارای خونه.با درسای اسون تر شروع کن. و ساعت مطالعه پایین. کم کم دستت میاد چیکار کنی

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
خاستکارام همه میرن میترسم مجرد بمونم

خب برن به درک نترس مجرد نمیمونی هروقت قسمتت باشه مطمئن باش میشه الان اگر آزمون رو بخونی و قبول بشی مطمئن باش خواستگارای بهتری هم میان 

اول درستو بخون تا وقت داری قبول شو وقت واسه ازدواج هست بعد ازدواج میکنی وقت نمیکنی درس بخونی 

خدایا شکرت
تایم خوابت باید کافی باشه در کل که انرژی داشته باشی بخونی.برنامه و کارایی که میخای انجام بدی شب قبل ...

باشه از امشب همین کارو میکنم امیدوارم بتونم بخونم 

خدایا شکرت
خب برن به درک نترس مجرد نمیمونی هروقت قسمتت باشه مطمئن باش میشه الان اگر آزمون رو بخونی و قبول بشی م ...

اخه ۲۶ سالمه . یعنی کسی که قسمتم باشه میاد؟؟

ممنون از نصیحتت 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

اخه ۲۶ سالمه . یعنی کسی که قسمتم باشه میاد؟؟ممنون از نصیحتت

سنت ک زیاد نیست بابا آره مطمئن باش به موقع میاد واست ی مورد خوب تو فقط درس بخون و فعلا فقط به فکر قبولی باش اصلا به خواستگار فکر نکن اصلا اون موقع میبینی وقتی انتظارشو نداری چجوری خواستگار خوب میاد واست 

خدایا شکرت
یه برنامه هایی هست نصب میکنی، از یه تایمی دیکه اجازه نمیذه استفاده کنی از گوشی. دقیق نمیدونم سرچ کن ...

وای من یه بار اونو زدم گوشیم قفل شد مث سگ پشیمون شدم قفل شده بود هر کار میکردم باز نمیشد بغض کرده بودم 😂😂