2777
2789

اول اینکه لطفا آقایون توی تاپیکم نظر ندن ،ممنونم🙏🙏

خانوما من تنبلی تخمدان یا همون پلی کیستیک داشتم دکتر بهم قرص داد خودمم با ورزش و رژیم بهتزش کردم کامل خوب نشد ولی بهتر شد ،فروردین ماه باردار بودم ک سقط شد توی ۶هفته ،،پریودمم منظم نیس همیشه چندروز جلو میوفته 

حالا من از وقتی سقط  کردم از ماه بعدش هرماه یجور ترشح دارم یعنی خیلییی عذر میخام ولی ترشح نیست خیلیییی سفته اصلا با ترشح قابل مقایسه نیس هرماه حدودا وسطای سیکلم اینجوری میشه اونم فقط یبار در ماه نمیدونم چراااا واقعا ،دیگم قرصامو نمیخوزم 

ب دکترم زنگ میزنم جواب نمیده که برم پیشش ی نوبت بگیرم ،شما اگه میدونین چرا اینجوری شدم کمکم کنید لطفا اگه تجربه ایی دارید یا میدونید برای چیه کمکم کنین 🙏🙏🙏

نمیدونم عفونته یا بخاطر تنبلی تخمدانه یا موعد تخمک گذاریمه ؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
من ترشح داشتم حالت سفت بود ولی عفونت بود..حالت پماد میومد ازم انگار

نه ترشح نیست مثله چسبه انقدر ک سفته... ترشح داشتم حتی گاهیم پیش میاد دارم ولی اینجوری نیس 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ترشح نیست مثله چسبه انقدر ک سفته... ترشح داشتم حتی گاهیم پیش میاد دارم ولی اینجوری نیس

حتما نمیخواد پیش دکتر خودت بری ..برو دکتر تو شهرتون ی دکتر زنان ذیگ ک نوبت سریع داره بگیر

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
حتما نمیخواد پیش دکتر خودت بری ..برو دکتر تو شهرتون ی دکتر زنان ذیگ ک نوبت سریع داره بگیر

باشه ممنونم 

عزیز اگر ترشحاتت بوی بدی میده ممکنه عفونت باشه

نه عزیزم بویی نمیده فقط هرماه وسطای ماه دل درد و کمر درد میگیرم و اینجوری میشم ی حالت چسبناکی داره مثله ترشح نیس