باکسی که دوسش داشتم کات کردیم ولی میدونم ول کن نیس هم میگه دوسم داره هم باعکسامون تهدیدم میکنه نه میمونه نه میره حالم خیلی بده بی حوصله کلافه عصبانی موندم چیکارکنم من طلاق گرفتم فکرمیکنه توفکریکی دیگم درحالیکه اینجوری نیس اونم تواختلافه بازنش ولی تموم نمیکنه میگم بروسراغ زندگیت میگه بااحساس من بازی کردی حالاطلبکارم هست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چون به گفته ی خودش توجدایی بودوچندین ساله دارن هرکی براخودش زندگی میکنن ولی دروغ گفت انگاربهم اینقددوست دارم ومحبتای الکی کردبهم باورش کردم حالااللن اون میگه بااحساسش بازی شده بجای اینکه من بگم بهش
دورش رو یه خط قرمز بکش اون شوهر خوبی برای زنش که مدتها باهاش زندگی کرده نبوده ونیست وبهش خیانت میکنه ،تو رو فقط برای تفریح میخواد خواهش میکنم ملعبه دستش نشو
همه مردای متاهل همشون برای اینکه بتونن با یه خانوم دیگه برن تو رابطه ودل اون خاغنمو بدست بیارن اکثراا میگن ما با خانوم خودمون مشکل داریم حالاا چه عاطفی چه س ..ک..س ..ی ...ما نباید باور کنیم چون مطمین باشید اول واخر برمیگردند پیثش همون خانوم خودشون که اینهمه بما میگفتن باهاش مشکل دارند خیالتون راحت عزیزم ...درضمن ولش کن بذار هرگوهی می خواد بخوره اون میبینه تو میترسی داره بازیت میده ..خودش بیشتر از تو میترسه ..حس من میگه ...تو سفت جلوش وایساا ..من دنیایی دوست پسر داشتم ولی با یکنفرشون هم عکس نگرفتم وعکس ندادم چون بدم میاد بازیم بدن بدم میاد نقطه ضعف منو دست بگیرن بدم میاد با ابرو واعتبارو عزت وشان اجتماعی خانوادگیم بازی کنن ..بیا ازین رابطه بیرون بهش محل سگ هم نده مرتیکرو ..بابااا سه ماه طاقت بیار از شرش راحت میشی به امید خدا