2777
2789
عنوان

به نظرتون دختری که جای جوش داره میشه ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیزر ترکیبی چیه منظورت صد میلیونه اونوقت دائمه یا نه

بله عزیزم دائم هست 

اما مراقبت داره تا شش ماه و شاید یک سال باید روبنده بزنید 

مدام ضد آفتاب مخصوص استفاده کنید 

اما بعدش صورت شما مثال یک صورت بچه میشه 

این لیزر برگفته از چند لیزر هستش 

پیج دکتر صادق شهریاری را شما یک دید بزنید 

بیشتر متوجه میشید 

هزینه هم گفتم که بسته به مشکلات پوستی متغییر هست 

قبلا سی میلیون بود الان خالم انجام داده ۱۳۵میلیون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

انگار مردا خودشون صاف بی نقصن.

عزیزم اگه سرش اعتماد به نفس نداری برو دکتر درستش کن ولی این قضیه هیچ ربطی به ازدواج نداره.

درکت میکنم امن خودمم رو جوش خیلی حساسم.ینی الانم غصمه که دم پریودمه و جوش دارم میزنم شاید برای بقیه احمقانه بنظر بیاد ولی من غصشو میخورم

بله عزیزم دائم هست اما مراقبت داره تا شش ماه و شاید یک سال باید روبنده بزنید مدام ضد آفتاب مخصوص است ...

فقط یه جلسس یعنی حالت یعنی خوب خوب شد 

قبلش صورتش چه جوری بود من الان خوابگهایم نمیشه

این دکتره کجاست 

تو رو خدا متعبره 

جای جوش قدیمی باشه هم میشه

زینک اکساید جای جوشا قدیمی باشن ببین من خود جوش نگفتم میگم جلسه چال شده اینم درمان می کنه

نه عزیزم 

بهترین و موثر ترین راه لیزر هست دکتر خودم بهم گفت 

تحقیق حتما دکتر پوست خوبی بری برات انجام بده 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
روبند برنی یک سال ؟🤕

بله مراقبت ویژه لازم  داره اما به این فکر کنید که سالیان سال 

یک صورت صاف دارید 

همه نوع پوستی که لیزر انجام نمیشه 

مثلا طرف پوستش بر اثر سوختگی مچاله شده 

یا جای جوش باعث فرو رفتگی های ناجور شده 

یا لک های پلاسمای عمیق داره 

یا جای سالک مونده 

کک و مک های متعدد که شبیه به خال شدن 

اینا با هیچ آرایشی قابل پوشش نیستند 

با هیچ نوع درمانی جز لیزر ترکیبی هم درمان نمیشن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
امضاتتتتت شعور فوق العاده تونو میرسونه(:

متشکرم جانم از نگاه ارزشمندتون 🌹 

2810