2777
2789
عنوان

باطل السحر رفع چشم نظر دفع دشمن بلدین به منم بگید توروخدا 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 108 پست
شمایی که اهل قرآن و عمل به دعاهای قرآنی هستی باید بدونیم همه چیز از این آینه شروع شده ....وَعَلَّمَ ...

خب من الان چه کارکنم هرکس تو سرکتابش یه چی گفت به من

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازرو کتاب چیارو میگی به مردم ؟ برام سوال شد

بنده کتابی ندارم ، اما چون چندین سال در مورد علوم غریبه و علم اعداد تحقیق کردم متوجه شدم همه چیز بر اساس راز کلمه شکل گرفته ...... لطفا به این متن دقت کنید 👇👇

💥در ابتدا کلمه بود، کلمه نزد خدا بود و کلمه خدا بود💥

هم در قرآن اومده هم در انجیل مخفی جان

نوع مشکل اصلا باسر کتاب مشخص نمیشه .

پس با چی باید فهمید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

خب من الان چه کارکنم هرکس تو سرکتابش یه چی گفت به من

دنبال دعا و سرکتاب نرین خواهشاً ، بخدا دعا نویس فقط از شما پول مفت میگیره 

شما اگر احساس می‌کنید واقعا مشکل ماورایی داری و بعضی از کارها و مشکلات به صورت غیر واقعی براتون رخ میده بفرمایید تا خدمت شما بگم چیکار کنید 

دنبال دعا و سرکتاب نرین خواهشاً ، بخدا دعا نویس فقط از شما پول مفت میگیره شما اگر احساس می‌کنید واقع ...

بله ولی کامل اینجا نمیتونم بگم

زندگی من اصلا عادی نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دنبال دعا و سرکتاب نرین خواهشاً ، بخدا دعا نویس فقط از شما پول مفت میگیره شما اگر احساس می‌کنید واقع ...

توخودت همین الان گفتی باید سر کتاب باز کنم برات .وای حداقل توروز روشن دروغ نگو بزرگوار .مگه مجبوری 

لایک نکنید .توروخدا 
بله ولی کامل اینجا نمیتونم بگمزندگی من اصلا عادی نبود

عزیزم به هیچ عنوان به هیچ عنوان براکاربر چقد سخته هیچ نگو هیچ یه دروغگو بیشتر نیست اصلا جواب نده بهش اصلا 

لایک نکنید .توروخدا 
توخودت همین الان گفتی باید سر کتاب باز کنم برات .وای حداقل توروز روشن دروغ نگو بزرگوار .مگه مجبوری

🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس با چی باید فهمید

کسی اگر وارد باشه همین طوری که ببینتت البته نه باعکس و اینا بدون هیچ حرفی حتی اسمتو متوجه میشه که همونم ممکنه خطرناک باشه .

لایک نکنید .توروخدا 

شما همین امروز غسل فلق رو انجام بدین ..

یڪ پارچ آب بگیرید و11مرتبه سوره فلق را در آب بخوانید طوری که هر بارسوره را میخوانید روی آب فوت کنیدوبعد 70بار ذڪر«یافتاح»رابخوانید و درآب فوت کنید.
سپس به حمام بروید وبا همین آب غسل کنید ( یک تشت زیر پای شما باشد )
وآب غسل شده را در باغچه و یا گلدان بریزیدوبعداز آن 14روز ، روزی 14بار ذڪر «یا جامع »را بگوئید

شما همین امروز غسل فلق رو انجام بدین ..یڪ پارچ آب بگیرید و11مرتبه سوره فلق را در آب بخوانید طوری که ...

این کارا به درد نمیخوره .اینو که همه دارن تکرار میکنن هرکیم انجام داده بی فایده بوده

لایک نکنید .توروخدا 

بانو شما مشخصه در این مورد تحقیق کردین ، اما چون منبع تحقیق شما چند خطه چاپی از اینترنت و گروه های مجازی هستش در ذهن شما فقط یه سرکتاب هست که دعا نویس ها بر اساس اسم شخص و مادرش انجام میدن ، البته در این حدم اطلاع داشته باشید کافیه ، چون درک مطالب علم اعداد و حروف و سرکتاب قرآنی برای شما مشکله 

حالا هی تاپیک بزن تا این شیا ها بوی پول به دماغشون بخوره و ناچاری و درماندگیتو ببینن ازراه مخصوص وارد شن یا سو استفاده مالی ازت کنن یا سواستفاده های دیگه .😐

لایک نکنید .توروخدا 
این کارا به درد نمیخوره .اینو که همه دارن تکرار میکنن هرکیم انجام داده بی فایده بوده

ممکنه تا آخر عمر برای شما و کسانی که انجام دادن تاثیر نداشته باشه ، حالا اگر بعد از انجام غسل فلق طرف مجدد احساس کرد همون مشکلات قبلی رو داره باید چیکار کنه ؟؟ 

2810