برای این مشکلات که گفتم چیکارکنم نتیجه تونو بگید تجربه تونو بگید
فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
شمایی که اهل قرآن و عمل به دعاهای قرآنی هستی باید بدونیم همه چیز از این آینه شروع شده ....وَعَلَّمَ ...
خب من الان چه کارکنم هرکس تو سرکتابش یه چی گفت به من
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو اتیش زد 😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنده کتابی ندارم ، اما چون چندین سال در مورد علوم غریبه و علم اعداد تحقیق کردم متوجه شدم همه چیز بر اساس راز کلمه شکل گرفته ...... لطفا به این متن دقت کنید 👇👇
💥در ابتدا کلمه بود، کلمه نزد خدا بود و کلمه خدا بود💥
دنبال دعا و سرکتاب نرین خواهشاً ، بخدا دعا نویس فقط از شما پول مفت میگیره شما اگر احساس میکنید واقع ...
بله ولی کامل اینجا نمیتونم بگم
زندگی من اصلا عادی نبود
1
5
10
15
20
25
30
35
40
توخودت همین الان گفتی باید سر کتاب باز کنم برات .وای حداقل توروز روشن دروغ نگو بزرگوار .مگه مجبوری
🤣
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله ولی کامل اینجا نمیتونم بگمزندگی من اصلا عادی نبود
شما همین امروز غسل فلق رو انجام بدین ..
یڪ پارچ آب بگیرید و11مرتبه سوره فلق را در آب بخوانید طوری که هر بارسوره را میخوانید روی آب فوت کنیدوبعد 70بار ذڪر«یافتاح»رابخوانید و درآب فوت کنید. سپس به حمام بروید وبا همین آب غسل کنید ( یک تشت زیر پای شما باشد ) وآب غسل شده را در باغچه و یا گلدان بریزیدوبعداز آن 14روز ، روزی 14بار ذڪر «یا جامع »را بگوئید
توخودت همین الان گفتی باید سر کتاب باز کنم برات .وای حداقل توروز روشن دروغ نگو بزرگوار .مگه مجبوری
بانو شما مشخصه در این مورد تحقیق کردین ، اما چون منبع تحقیق شما چند خطه چاپی از اینترنت و گروه های مجازی هستش در ذهن شما فقط یه سرکتاب هست که دعا نویس ها بر اساس اسم شخص و مادرش انجام میدن ، البته در این حدم اطلاع داشته باشید کافیه ، چون درک مطالب علم اعداد و حروف و سرکتاب قرآنی برای شما مشکله
بله ولی کامل اینجا نمیتونم بگمزندگی من اصلا عادی نبود
حالا هی تاپیک بزن تا این شیا ها بوی پول به دماغشون بخوره و ناچاری و درماندگیتو ببینن ازراه مخصوص وارد شن یا سو استفاده مالی ازت کنن یا سواستفاده های دیگه .😐
این کارا به درد نمیخوره .اینو که همه دارن تکرار میکنن هرکیم انجام داده بی فایده بوده
ممکنه تا آخر عمر برای شما و کسانی که انجام دادن تاثیر نداشته باشه ، حالا اگر بعد از انجام غسل فلق طرف مجدد احساس کرد همون مشکلات قبلی رو داره باید چیکار کنه ؟؟