2777
2789
عنوان

شما بودین کدوم پسر رو انتخاب میکردین❓ دختر بیست و پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 96 پست

بنظرم مورد دوم بهتره 

هم از نظر شغلی در یک سطحین هم بزرگ تره و اینکه همدیگه رو میشناسید 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

یعنی منظورت اینه که سومی رو رد کنم چون زن معلم واسش بهتره؟

دختر شماره ۳ هم روستا هستن؟ 

ببخشید برای خودتون میخواستید؟ بعد ببخشید اگه اشکال نداره میخواستم بپرسم خودتون کجا زندگی میکنید ؟ 

رشته پزشکی تون تو چه زمینه ای هست؟ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتای اولی سنتی هستن نمیتونم به هردو بگم بیان خواستگاری به هرحال روستا حرفا زود میپیچه همه همدیگه رو ...

سنتی و صنعتی رو ول کن اول در موردشون تحقیق،ظاهرشون رو ببین ببین اخلاق و عقایدشون چیه بعد بگو بیان هر کدوم بیشتر به دلت بود

دختر شماره ۳ هم روستا هستن؟ ببخشید برای خودتون میخواستید؟ بعد ببخشید اگه اشکال نداره میخواستم بپرسم ...

هرسه پسر هستن

بله برای خودمه روستا نیستم

فعلا عمومی در آینده تصمیم قطعی به جراحی دارم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

یک

من به اینده زندگی وبچه هاهم فکرمیکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هرسه پسر هستنبله برای خودمه روستا نیستمفعلا عمومی در آینده تصمیم قطعی به جراحی دارم

🤣ای وای من چرا فک کردم شما پسری اونا دختر 

کلا اشتباه خوندم از اول 

ببین پس کلا بیخیال شون شو  فرهنگ روستا و شهر بهم نمیخوره 

شمام در آینده قطعا پیشنهاد های بهتری داری 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2810