2777
2789
عنوان

خلط خونی دماغ نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست
آره سرشو میکشه عقب و نفس کم میاره انگار رنگ مدفوعش سبز لجنیه با دون دون های سفید الان مدفوع نکرده عک ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله بتونم درست کمکت کنم

چه شیرخشکی میدی؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
آره سرفه داشت و آبریزش بیمارستان بردم گفتن چیزی نیس تا تب نکرده نیارش همین رفلاکس هم که فکر کنم داره ...

بله گلم مطمئن شدم بچت رفلاکس آلرژیک داره و آلرژی به پروتئین گاوی 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جایی نبردم شوهرم سرما خورده بود از اون گرفت 🥲بعدشم شیر از دماغش اندازه ی قطره میزد بیرون زیاد نبود

فرقی ندارد مقدارش

شیر که نباید بالا بیاد اصلا جاش تو معدس نه تو بینی

ازکجافهمیدی رفلاکس الرژیک چون دکتر ب بوه منم گفتم نمیدونم رو چ‌حساب گفت

از روی تجربه عزیزم

سه تا بچه این مدلی بزرگ کردم

شیر خشک نان ۱ عزیزم

میشه بیای تاپیک اخرم

برای خیلیا جداگونه دارم توضیح میدم وقتم خیلی گرفته میشه

ممنون

ن منظورم اینه چ علایمی داره دکتر ب منم گفت ولی نمیدونم باتوجه ب چی این خرفو زد میخوایتم بدونم علایمش ...

بی زحمت بیا تاپیک اخرم توضیحاتم یکجا باشه