2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 259 پست
رنگش زرد شده درسته؟بهتر شده ولی خیلی کار داره هنوز

سلام عزیزم خوبی؟؟...

امروز پسرم س بارمدفوع جذبی یبار ژله ای بوددیروز سوپ جوبدون رب کوکوی مرغ سیب و ساقه طلایی فقط خوردم با خرما چرا اینجوری شد چای هم کلاهررزومیخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟؟...امروز پسرم س بارمدفوع جذبی یبار ژله ای بوددیروز سوپ جوبدون رب کوکوی مرغ سیب و سا ...

ببین کدومشون جدید بود

بین اینایی که خوردی خرما و مرغ از بقیه آلرژن تره

بازم نمیشه دقیق گفت هر بچه ممکنه به هرچیزی واکنش بده

میتونی یمدت از چایی نبات استفاده کنی برای گرمی

گوشت گوسفند تست نکردی گوسفند به پسرمن ساخت از اول

ولی مرغ الان ده سالشه هنوز زیاد بخوره دلدرد میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
من حلیم باگوشت گوسفند خوردم فرداخیلیربالااورد ولی ژله ای نشدمدفوعش

ای وای

گندمم الرژنه ولی میگن از شیر منتقل نمیشه

یعنی گوشت گوسفندم نمیسازه؟

خدایا خودت یه رحمی بکن به این بچه ها

دختر منم دیروز یه نخود خرما دادم بهش

امروز تمام لپاش اب شده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
ساقه طلایی دیروز خوردم جدیدبود

خب همونو حذف کن

والا مادرا میگفتن امنه به بچه هاهم میدادن

ولی آلرژی همینه هربچه متفاوته

ای وایگندمم الرژنه ولی میگن از شیر منتقل نمیشهیعنی گوشت گوسفندم نمیسازه؟خدایا خودت یه رحمی بکن به ای ...

فک کنم از گندم باشه چون دوروز بعدش‌آبگوشت خوردم چیزی نشد تازه بالاارودنش کمتربود فک کنم گندمه

ن مرغ همیشه میخورم

خب اوکیه انشالله دایره موادی که میسازه کم نشه

فک کنم از گندم باشه چون دوروز بعدش‌آبگوشت خوردم چیزی نشد تازه بالاارودنش کمتربود فک کنم گندمه

گندم خیلی آلرژنه ولی دکتر گفت از شیر منتقل نمیشه

چاره ای نیست حذفش کن بعدا که وضع بچه ثابت شد تست میکنیم

اره فک کنم خودم میکفتم توش شیر و تخم مرغ ندارع بخورم،ب نظرم برم دکتر روده ها اسیب نبینه

دکترو برو

ولی لامصبا کاری نمیکنن

فقط آنتی هیستامین میدن و پروبیوتیک

روده ها اگه آلرژن نخوره در عرض دوماه مثه روز اول میشن 

2810