2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 259 پست
وزن گیریش خوبه تپلی عه با شیر من که سیر نمیشد جیغ میزد مجبوری شیر خشک هم میدادم اصلا بعضی وقتا انگار ...

عزیزم جیغ میزد چون دلش درد میکرد دختر منم با شیر خودم دلدرد میشد باشیرخشک باز بهتر بود

تا دوماهگی کمکم بلغمی شد مدفوعشو دیگه وزنگیریش کم شد

کریستال منظورت همون تکه های شبیه به سفیده تخمرغه؟

لزج و چسبنده ؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا لبنیاتمغزیجات غذاهای دریاییسویاتخمرغ و مواد کارخونه ای رو قطع کنروزای اول چون سیستم ایمنی درگیر ...

ممنون عزیزم

خب مشکلش چیه علت این دردا چیه؟ 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
کدوسبز.کدو حلوایی.کلم وشلغم خوبناز حبوبات فعلا نخودو لپه نخور بقیه ازادآلرژی به گندم و جو از شیر منت ...

چ جالب من فک کردم لیمو شیرین مرکبات واسه رفلاکس خوب نی نمیخوردم ب حاش قارچ زیاد میخوردم🤦

نه دونه های ریز نمیدونم چی بود ببخشید بچم گریه کرد دیر جواب دادم

دونه های ریزو براق از ادراره که ریخته رو مدفوعش

پسرمنم یبار اینطور شد

بخاطر آلرژیه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
تو یه مقاله تو همین نت خوندم می‌گفت نژاد ایرانی اکثرا آلرژی به پروتئین دارن و این چندساله خیلی بیشتر ...

@70rahaaa    

اینجا دلیلشو توضیح دادم

چ جالب من فک کردم لیمو شیرین مرکبات واسه رفلاکس خوب نی نمیخوردم ب حاش قارچ زیاد میخوردم🤦

انشاالله یاهم درستش می کنیم

تو فقط یه کاری کن

اینایی که گفتم پرهیزارو رو یه برگه بنویس

مواد امنم یه برگه جدا حواستو قشنگ جمع کن

هر روز هررررررچیزی خوردی بنویس

اخرشبم زیرش بنویس امروز علائمش چطور بوده تا راحت تر بفهمیم چیا بهش میسازه چیا نه

یک هفته که شد عکسشو بفرست برام 

اره ممنون نوشتم اتفاقا خرما هم آلرژی داره

تست کردی خرمارو؟

الان من پسرم ده سال پیش با عسل استفراغ میکرد

ولی دخترم الان از هفت ماهگی داره عسل میخوره😑

پسرم تا چندماهگی فقط سیب زمینی میتونست بخوره

ولی دخترم با سیب زمینی شدیییید اسهال میشه🤕

یه نفر تو پیج بود بچش فقط خرما و موز میتونست بخوره که جزء الرژنای قوین

بخدا موندم چرا بچه ها اینطور شدن😔

تست کردی خرمارو؟الان من پسرم ده سال پیش با عسل استفراغ میکردولی دخترم الان از هفت ماهگی داره عسل میخ ...

میکم ک نمیدونم از کجا بفهمم بهش‌میسازه الان من دیشب خرما. موز خوردم الان شیرش دادم بالااورد ولی دیروز بالانیاورد

میکم ک نمیدونم از کجا بفهمم بهش‌میسازه الان من دیشب خرما. موز خوردم الان شیرش دادم بالااورد ولی دیرو ...

خب همینه درسته اینارو بنویس تو لیست آلرژن ها دیگه نخور فعلا

میکم ک نمیدونم از کجا بفهمم بهش‌میسازه الان من دیشب خرما. موز خوردم الان شیرش دادم بالااورد ولی دیرو ...

ببین الان نمیتونی بفهمی بعد رژیم که معدش آروم بگیره مدفوعش عادی میشه

بعد هرچی بخوری نسازه از مدفوعش میتونی بفهمی

ببین الان نمیتونی بفهمی بعد رژیم که معدش آروم بگیره مدفوعش عادی میشهبعد هرچی بخوری نسازه از مدفوعش م ...

ببین میگم مدفوعش دگ لزج نیس ب نظرت بهترشده؟ فقط ی‌کم بالا میاره قبلاخیلی بیشترمیاورد خیلی کمترشده البته من قرصشو قطع نکردم نکسیوم میدم۳تادکتربردم متخصص گوارش کودکان گفت فقط الرژی داره رفلاکس نیست شاید بعده ها رفلاکس بشه ک دارو بگیری اون موقع ی ماهش بود دکتر دومی گفت هم رفلاکس هم حساسیت دارع دارو داد دکتر سومی هم گفت قطعارفلاکس داره داروداد

2810