2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 259 پست
رژیمی تر میخاد حتما پپتی جونیور بگیر حتما میسازهچه علایمی داشت که میگی نساخت؟

دسشویی نمیکرد فکر کردم برای اونه نان ۱ دادم بردم متخصص گفتم عوض کرده بودن اچ آ دادم گفت همین نان ۱ بهش ساخته از اون نده ،بابت دسشویی و ایناش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دسشویی نمیکرد فکر کردم برای اونه نان ۱ دادم بردم متخصص گفتم عوض کرده بودن اچ آ دادم گفت همین نان ۱ ب ...

اشتباه کردی اچ آرو بده

اچ آ دادی اروم تر نشد؟

اگه آچ آرو داری دوباره شروع کن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
یکم یبوستیه..اره گلدن خیلی گرونه

یبوست الانش از حساسیته

حساسیت هم ممکنه یبوست ییاره هم اسهال کارش معلوم نیس😑

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اشتباه کردی اچ آرو بدهاچ آ دادی اروم تر نشد؟اگه آچ آرو داری دوباره شروع کن

آره دادم بعد قطع کردم دوباره نان ۱ دادم خوب شد بچه دوباره دوباره متخصص بردم گفت مشکل نداره شیرش،دارم اچ آی ۴ قوطی دوباره شروع کنم؟

آره دادم بعد قطع کردم دوباره نان ۱ دادم خوب شد بچه دوباره دوباره متخصص بردم گفت مشکل نداره شیرش،دارم ...

واضح نگفتی

نان ۱دادی خوب شد؟

پس چرا گریه میکنه اینقدر شدید؟

اچ آ چندروز دادی؟

با اچ آهم بیقراری داشت؟

پروبیوتیک چی میدی؟

واضح نگفتینان ۱دادی خوب شد؟پس چرا گریه میکنه اینقدر شدید؟اچ آ چندروز دادی؟با اچ آهم بیقراری داشت؟پرو ...

ببخشید 

نان ۱ میدادم بردم متخصص این صورتش از گرمی زیاد بدنش جوش زده بود و دسشویی درست نمیکرد ادرار می‌کرد جیغ میزد،دکتر گفت ببر جراح و آزمایش دادیم عفونت نداشت بابت جوش هاش گفت حالا اچ آ بده بهش خوب میشه،شیرش و عوض کردم و اچ آ دادم چند روز خوب بود بچه یهو یبوست گرفت و اینا من فکر کردم بابت شیر بچه است ،دوباره نان ۱ دادم بچه خوب شدم جوش هم دیگه نداشت ،بعد فهمیدم طبیعیه یبوست ،بردم متخصص دیگه ای گفت شیرش مناسبه عوض نکن 

واضح نگفتینان ۱دادی خوب شد؟پس چرا گریه میکنه اینقدر شدید؟اچ آ چندروز دادی؟با اچ آهم بیقراری داشت؟پرو ...

از بابت ادرار هم جراح گفت مشکل نداره ختنه نکن ولی بچه جیغ میزد بردیم ختنه کردیم دکتر یه مایع های سفیدی زیر پوستش نشون داد گفت اذیت می‌شده بچه الان از نظر ادرار خوبه بیقراری شبونه اش اذیت میکنه 

ببخشید نان ۱ میدادم بردم متخصص این صورتش از گرمی زیاد بدنش جوش زده بود و دسشویی درست نمیکرد ادرار می ...

عزیزم مطمئن باش اون جوشا از گرمی نیست از حساسیته

دختر منم داشت

الان دلدرداش نشونه ی نساختن شیره

شیرخشک اچ آ هم چون جذبش بالاس بچه کمتر مدفوع میکنه

میگی یبوست شد مدفوعش سفت شد یا دیر به دیر مدفوع میکرد؟

از بابت ادرار هم جراح گفت مشکل نداره ختنه نکن ولی بچه جیغ میزد بردیم ختنه کردیم دکتر یه مایع های سفی ...

اتفاقا دختر منم ادرارش کم شده بود تکرر داشت حتی

الان خیلی بهتره هیچوقتم عفونت نداشته

اگه شبا بیشتر اذیته رفلاکس داره گلوش میسوزه وقتی درازش میکنی شیر برمیگرده تو گلوش

دلم کباب شد برای این بچه ها😔

هزچندساعت چند سیسی شیر میدی دقیق بگو

شیرشم آچ آرو شروع کن از الان

دیر به دیر مدفوع هم سبز بدبو شده بود

شیرخشکای آلرژی مدفوعو سبز میکنن

دختر من پپتی جونیور میخورد قشنگ لجن میداد بیرون

مهم اینه بلغم توش نباشه

الان مدفوع بچت عادیه یا بلغم داره؟

وزنگیریش با نان چطوره؟

شیرخشکای آلرژی مدفوعو سبز میکنندختر من پپتی جونیور میخورد قشنگ لجن میداد بیرونمهم اینه بلغم توش نباش ...

وزن گیریش خوبه تپلی عه با شیر من که سیر نمیشد جیغ میزد مجبوری شیر خشک هم میدادم اصلا بعضی وقتا انگار لج میکنه جیغ میزنه ،اوایل کریستالی تو مدفوع اش بود

هر دو یا سه ساعت ۹۰ میلی میخوره

هردو ساعت شصت تا بده

بچه رفلاکسی نباید معدش پر بشه

2810