2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواب آور برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 259 پست
عزیزم منم باید شیر خشکشو عوض کنم؟؟

بله عزیزم اگه شیرم میدی رژیم بگیر

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گفتی بیام تاپیک آخرم بچه من ۴ماه و۲۰روزشه شیرخودمو میدم دوتا دکتر گفتن حساسیت ب پ گاوی داره اما نمیدونم رو چ علایمی این حرفو زدن فقط خط ریشش هراز گاهی جوش میشه با ی کمی ساق پاش کهیرمیزنه ک کرم داده میزنم خوب میشه چیزایی هم ک دکترمنع کرده نمیخورم رفلاکس شدیدداشت اکثرا بالامیاورد الان قرص نکسیوم میده ی کمی ی کمی بهتر شده مدفوعش هم خردلی اما لزج ماننده ن مثل سفیده تخم مرغ ها ی کم لزج ماننده فقط دونه های سفیدم داره یبوستم نیست،برای رفلاکسش چیکارکنم شیرمم کم شده از بس خیلی چیزا رو نخوردم هفته پیش فقط باقالی خوردم دیدم مدفوعش مثل سفیده تخم مرغ شد وقتی نخوردم بعدخوب شد فک کنم از اون بود الان۶و۴۰۰ گرمه کوچولئه بچمم پسره.

ممنون عزیزم از راهنماییت♥️

*آلرژی واکنش بدن نسبت به مواد مختلف را شامل میشود..ممکن است این علائم بصورت گوارشی شامل اسهال واستفراغ یا رفلاکس دفع بلغم ویا خون باشه و یا بصورت تظاهرات پوستی اعم از اگزما کهیر یا جوش ودونه باشه..این اگزما ها اغلب با خارش همراه هستند

*آلرژنهای عمده

1- لبنیات و گوشت گاو(اعم از سوسیس وکالباس وهمبرگر) و هر ماده ای که در ان از محصولات گاوی استفاده شده باشه مثل کره که در ان شیر خشک هست یا هر نوع کیک وبیسکوییت وشیرینی....هر نوع سرلاک یا غذای کودک حتی ژله و زلاتین و پاستیل

2-تخم مرغ

3-ماهی ها وغذاهای دریایی

4-مغزها

5-سویا

6-غذاهای آماده مثل انواع کنسروها

7-افزودنیهای خوراکی مثل رب یا زعفرون و ادویه ها

8- حساسیت به گندم یا برنج

*طبق نظر پزشک اگه مادر توانایی گرفتن رژیم رو داشته باشه میتونه شیرخودش رو ادامه بده...در غیر اینصورت شیر خشک توصیه میشه

در اینصورت رژیم حذفی توصیه میشود به مدت دو هفته بدین صورت:

نحوه رژیم حذفی:

به مدت دو هفته فقط نان لواش، برنج، مرغ بدون پیاز و زردچوبه، هویج، سیب زمینی و سیب زرد استفاده کنید اگر علائم از بین رفت مواد دیگر به غیر از لبنیات و تخم مرغ را یکی یکی و با فاصله حداقل پنج روز به غذای خود اضافه کنید مثلاً به مرغتان پیاز بزنید پنج روز صبر کنید اگر علامتی نداشت یک ماده غذایی دیگه اضافه کنید همینطور ادامه بدید ولی لبنیات نخورید حداقل تا یکسالگی و حداقل شش ماه بعد از آخرین باری که علامتی مشاهده کرده اید

استفاده از عرقیات گیاهی، قطره شیرافزا و حنا به دلیل احتمال ایجاد حساسیت ممنوعه. در بچه هایی که علائم پوستی یا تنفسی دارن گل و گیاه رو از خونه دور کنید از عطر و ادکلن استفاده نکنید به لباسهای بچه توجه کنید که حتماً نخی باشه از بالش پر و پشم استفاده نکنید ملافه های رختخواب بچه رو حداقل هفته ای یکبار بشورید و اتو کنید چون موجودات میکروسکوپی به نام مایت داخل رختخواب هستند که به شدت آلرژی زا هستند و تنها راه مقابله باهاشون همین چیزیه که گفتم. بچه رو هم در محیط هایی که سیگار میکشن نبرید

*بعد از دوهفته علائم کمتر میشن..بسته به واکنش بچه به رژیم مادر غذاهای امن اضافه میشه

مثل گوشت گوسفند...عسل..خرما..انواع سبزیجات و حبوبات...

نظر دکترها و تجربه ی مادران آلرژیک بدین صورت هست که تا 6 ماه بعد از اخرین واکنش سراغ لبنیات و تست انها نریم..در عین حال تجربه های جدید به ما نشون داد که ممکنه بچه ای شرایط بهتری داشته باشه و خیلی زودتر بهتر بشه و با لبنیات کنار بیاد

*بعضی از بچه ها به اسانس موجود در داروها هم واکنش میدن حتی به مولتی ویتامین و آهن هم واکنش میدن..بهتره تا بهبود آلرژی قطره ای داده نشه

و بعد هم بدون اسانس بدین

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
قبلا اپتامیل میدادم بهش نمیساخت الان نان بهش میدم آره شیر خودم و میدم ولی زیاد میل به شیر خودم نداره ...

گلم پست گذاشتم راجب رژیم بخونش

عزیزم گفتی بیام تاپیک آخرم بچه من ۴ماه و۲۰روزشه شیرخودمو میدم دوتا دکتر گفتن حساسیت ب پ گاوی داره ام ...

چه کرمی داده اسمشو بگو

چه شیرخشکی میدی؟

هنوز داری آلرژن میخوری که رفلاکس داره و مدفوعش بلغمیه

عزیزم این بلغمارو ندید نگیر اینا جداره ی روده ی بچس

یه رژیم درستو درمون بگیر 

پست رژیمی که دکترا میدنو گزاشتم

البته تورژیم گفته با  برنجو مرغو سیب زمینی شروع کنید

احتمالش هست همینام آلرژن باشه

چون به دختر من که نساخت البته دختر من خیلی آلرژیش شدیده

اما ی دکتر رفتم بهش گفتم شیرخشک بده ای آز داد ک فقط برای رفلاکسه. ن حساسیت ب پ گاوی

از دکترا فقط متخصص گوارش و کبد اطفال این بیماریو میشناسن

چه کرمی داده اسمشو بگوچه شیرخشکی میدی؟هنوز داری آلرژن میخوری که رفلاکس داره و مدفوعش بلغمیهعزیزم این ...

بیبی بورن میزنم

شیرخودم میدم فعلا شیرخشک ندادم

اخه چیزایی ک دکتر گفته من نمیخورم مدفوعش هم نمیدونم واله طبیعیه یانه 

بیبی بورن میزنمشیرخودم میدم فعلا شیرخشک ندادماخه چیزایی ک دکتر گفته من نمیخورم مدفوعش هم نمیدونم وال ...

عکس مدفوعشو بفرست ببینم

ترجیحا واضح باشه😅

کرمش خوبه همینو ادامه بده

یه چیزی میخوری که به بچه رفلاکس میده

هرچیزززززی که میخوری بگو تا بگم مشکل از کدومه

عکس مدفوعشو بفرست ببینمترجیحا واضح باشه😅کرمش خوبه همینو ادامه بدهیه چیزی میخوری که به بچه رفلاکس می ...

من همه چی میخورم فقط محصولات گاوی کلا قطعه با محصولات کارخونه مثل دلستر ابمیوه کیک ... محصولات مربوط ب کنجد 

صبحانه همیشه فقط شیره توت میخورم 

2810