2777
2789
عنوان

برای دلبندم🖤🐣

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 40 پست

الهی بمیرم به دردت🖤🖤خدا صبرت بده 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فوت شد؟ 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
خدا صبرت بده!ان شاالله خیلی زود عوضشو بهت بده!حالا چرا مگه مشکلی داشت؟

ان شاءالله...بله قلبش سوراخ بود ایست قلبی کرد🖤🖤🖤🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
ای وای آدم میمونه چی بگه واقعا 🖤🖤دختر خاله منم پسرش ۱۵ سالش بود دیروز فوت شد بمیرم برا دختر خالم . ...

خدایا بمیرم واسه مادر اون بچه خدا بش صبر بده درد بدتر از این مگه داریم 💔

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
الهی بمیرم به دردت🖤🖤خدا صبرت بده

خدانکنه عزیزدلم آمین 🫂🖤

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

قربون قلب کوچولوش برم من 😞 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چرا فوت شد؟

قلبش سوراخ بودایست قلبی کرد________🖤

مامان گلی عزیز ارزوی صبر دارم برات جز این کاری از دست مون برنمیاد

دایی پسرداییم چهار ماه پیش تصادف کردند.. دو تا بچه داشت. یک دختر 14 ساله و یک دختر 8 ساله

هردوشون همون روز تصادف فوت شدند... 

مامان بچه ها هم اسیب دید. الان بهتر شده ولی مرده ی متحرک 

همش فکر میکنم این روزا و شبها رو چه جوری میگذرونه .. البته که با حسرت و اندوه و غم و ...

وای از دل این مادر .. وای از دل مادرایی که غم از دست دادن فرزند دارند

خدا به شما و همه شون صبر بده .. درد و غم تون تموم شدنی نیست و نخواهد بود

همینی که هست
قربون قلب کوچولوش برم من 😞

😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🫂🫂🫂🫂🫂دلم تنگشم 😭😭😭😭😭😭😭

قلبش سوراخ بودایست قلبی کرد________🖤

یا خدا بگردم براش🖤🖤💔هیشکی جز یه مادر نمیتونه الان درکت کنه 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🫂🫂🫂🫂🫂دلم تنگشم 😭😭😭😭😭😭😭

قربونت برم عزیز دلم 🫂 

مامان گلی عزیز ارزوی صبر دارم برات جز این کاری از دست مون برنمیاددایی پسرداییم چهار ماه پیش تصادف کر ...

کاملا میفهمم زن داییتون چیا داره تحمل میکنه😭🫂🫂🫂🫂🫂فدات بشم  میدونی دست خوده آدم نیس ک ب یادعزیراش نباشع😭😭😭🖤🖤🖤🖤

عزیزم خیلی شرایطت سخته 

خدا به دلت صبر بده 

ولی باور کن نگه داری از یه بچه بیمار مثل یه مرگ تدریجی هست

خواهرزاده خودم سندرم داره و نزدیک 13 ساله مریضه و گوشه خونه افتاده

انقدر خواهر بی حوصله و عصبی هست که حد نداره 

یا خدا بگردم براش🖤🖤💔هیشکی جز یه مادر نمیتونه الان درکت کنه

بله عزیزم😭😭😭خداهیچ مادریو بادلبندش امتحان نکنه بخدا آدم میسوزه میشکنه داغون میشه 

2810